Snelle sevice, mooi assortiment!
Een 10 zou ook kunnen, maar wat is er dan nog te verbeteren.
Snel, vriendelijk en prima producten.
Top service altijd snel. Nooit klachten gehad tot nu toe!
Duidelijke website. Goede prijs en snel verzonden.
Snelle levering, top
Fantastisch die winkel
Snelle en goede service
Snelle levering, keurig verpakt. Dikke prima👍
Heb iets besteld, kreeg een email over de levering, die de volgende dag zou zijn. Vervolgens niets, tot en met ik dit schrijf geen enkele communicatie over vertraging
Tweede kans product gekocht. Mooie optie.
Duidelijke communicatie en service. Ook na aflevering. Tips over gebruik product. Erg service gericht. Scheelt weer beschrijvingen leveren.
De bezorging was snel - zelfs op een zondag zonder extra kosten. Ik had een noise canceling headphone besteld omdat mijn oude kapot is gegaan en ik deze vaak gebruikte vanwege mijn autisme. Het was dus fijn dat ik de volgende dag al de nieuwe binnen had. Kwaliteit is ook goed en ik werd goed up-to-date gehoudem via email. Geen enkele minpunt ervaren.
Fijne winkel en fijne webshop met goed advies, fijne service en goeie prijzen.
Het was super druk in de winkel in eindhoven! Ondanks dit werd ik toch snel geholpen! De jonge dame had me leuke info gegeven waar ik veel aan hem gehad! Ben super tevreden over coolbleu!
Super snelle levering
Alles zoals beloofd
Prima service. Handig tips via e-mail. Top Snelle levering!
Kopen bij een bekend bedrijf is altijd fijn, en wetende dat de service verder goed is
Snelle en goede aflevering van een nieuwe wasmachine. Oude ook meegenomen. Binnen 20 minuten klaar! Top.
Goede service en vlotte behandeling van bestellingen.
U heeft het bestelde artikel niet kunnen leveren U was het namelijk kwijt Daarom heb ik na dat u mij op de hoogte stelde van dit fijt de order geannuleerd Ik baal hier echt van nu moet ik dus ergens anders mijn bestelling plaatsen
De levering is snel en de website heel overzichtelijk. Je ziet direct de voor- en nadelen van een product. Fijne service.
Ik wilde een IPhone bestellen, winkelwagentje vullen ging prima, het bestellen niet. Ik koos voor IDeal betalen, maar de link om je bank te kiezen werkte niet. Klantenservice gebeld en ik kreeg de beste medewerker, Jessy, aan de lijn. Toen hij het probleem hoorde heeft hij de hele bestelling handmatig ingevoerd en verwerkt. Betalingsverzoek per mail naar me toegestuurd en pas toen alles geregeld was is ons gesprek beëindigd. De volgende dag kwam een fietskoerier keurig op tijd het pakket bezorgen. Ik geniet er volop van dankzij Coolblue. De glimlach is bij mij echt een brede grijns! Voor mij is Coolblue nu zeker eerste keus. Niet alleen prima producten voor een eerlijke prijs, maar ook een prima klanten- en bezorgservice. Hulde!
Goede duidelijke overzichtelijke info over het product
Snel geleverd gewoon op zondag
Snel goede service en goed produkt
Zelf een verkeerde bestelling gedaan, makkelijk retour kunnen sturen en toen toch nog even gebeld met de klantenservice en aan een mens(!) kunnen uitleggen wat er was misgegaan. Wat mij betreft prima service voor iets wat ik zelf fout had gedaan, zeker het gemak waarmee ik even kon bellen ipv allemaal mailen of gedoe met chatbots enz. waar je vaak mee te maken krijg als je contact wil opnemen met een bedrijf.
Super vriendelijke bezorger. Netjes op tijd. Bood aan het pakket naar boven te brnengen, ik mocht niet meehelpen😊
Goede zaak en snelle levering.