Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.283 recente reviews uit 4 bronnen.

De bezorging was wat later. Goed verpakt.

Top winkel met goeie service

Top levering weer

Hele snelle , goeie en duidelijke website. per direct goed op de hoogte gehouden! Betreft het hoe en wanneer van de bezorging

VVV cadeaubon gemakkelijk kunnen omzetten naar een Coolblue bon! Product snel en gemakkelijk geleverd. Top service!

Bestellen en de volgende dag wordt het gebracht

Heel klantvriendelijk en snelle levering

Hele snelle levering

Ik kon snel mijn product vinden en kopen. De bezorging was ook prima op tijd. Geen klachten. Dank je wel. De persoon die dit cadeau heeft gekregen is dan ook superblij mee.

De wachttijd kan behoorlijk oplopen. Wat ik nodig had was een CDROM drive. Die was helaas niet op voorraad. Je zou zeggen dat dat toch een gevraagd verbruiksitem is. Personeel is wel attent en netjes.

Ga vaak voor coolblue keuze voor een product. Altijd te vreden

Goed advies bij het maken van de juiste keuze, keurig op tijd geleverd en heel fijn dat de garantieafhandeling via CoolBlue gaat. Bespaart veel rompslomp

Beloftes worden niet waargemaakt

Snel en prettig geholpen!

Prima bezorging, zeer goed. Prima personeel. 1e levering ging niet zoals gepland. Niet vreemd want de politie kan het ook niet vinden. Prima telefonisch personeel om probleem op re lossen Een dikke vette 10. En volgende bestelling ook bij Cool Blue.

Het bedrijf straalt vertrouwen uit richting consument. Als er iets is, weet je dat als consument gemakkelijk weer bij ze terecht kunt met allerhande vragen/zaken. Personeel in de winkel was vriendelijk. Manier van benaderen spreekt mij zeer aan. Voldoende parkeergelegenheid rondom de winkel. Winkel van binnen is prima ingericht. Je merkt dat Coolblue populair is gezien de rijen mensen die hun spullen komen halen.

Veel gewoon op voorraad. Snel verzonden zelfs rond kerst en goede uitleg op de website

Coolblue had de bestelling snel klaar staan voor verzending. Helaas deed de huisvervoerder er wat langer over dan de beloofde afspraak; werd ook netjes vermeld door Coolblue. Maar gelukkig nog wel precies de kerst.

Direct en op tijd geleverd. Hele vriendelijke fiets bezorger (damian)

Laat besteld, de dag er op voor 12.00 geleverd. Perfect gewoon. Ondanks dat de bezorger op tijd was binnen de vooraf aangekondigde aflevertijd, verontschuldigde die zich ook nog eens dat ie een uur achter op zijn schema lag.

Miste wel de cool blue doos om mijn bestelling heen waardoor de verrassing eraf was omdat degene die het kreeg de deur open deed voor de post bezorger

Product zoals aangegeven en snelle levering.

Doen wat ze beloven. Pakket kwam keurig op tijd, dus de volgende dag in huis. Ook tijdens de kerstdrukte

Omdat Het altijd goed gaat bij Coolblue. Alleen PostNL komt zijn afspraken niet na.

Afspraak zou zijn op zaterdag besteld, zondag in huis! Nu al twee keer meegemaakt (100% score) dat dit niet haalbaar is! Maak dan die claim niet! Ga gewoon weer naar bol.com!

Het apparaat wat ik heb besteld was binnen 24 uur bij mij thuis bezorgd. Dus zeer goed geregeld.

Snelle bezorging, goede productinformatie.

Bestellingen en leveringen gaan vaak goed

Levering klopt gewoon zoals besteld dus doe maar gewoon dat is al knap genoeg

Snel, goed en top uitleg