Duidelijke site een eerlijke service qua product en lever tijd
Mijn bestelling zou een brievenbus pakketje zijn en de volgende dag in huis zijn. Helaas duurde het drie in plaats van 1 dag voor mijn pakketje is bezorgd en het pakketje is uiteindelijk bij een pakketpunt bezorgd en niet bij mij thuis. Ik heb er begrip voor dat het wat langer duurt tijdens de feestdagen, maar ik vind het vervelend dat het na 3 dagen wachten niet gewoon thuisbezorgd wordt. Wat kan Coolblue hier aan doen? Een andere verzendpartner kiezen; DHL bezorgd wel gewoon netjes de volgende dag en nog aan huis ook ;-).
Snelle verzending, relevante nasturing van overige gegevens i.v.m. gebruik van voorwerp, niks om over te klagen.
Snelle levering, topservice en product perfect. Niks op aan te merken!
Goede site en correcte levering
Het is een goeie kerst aanbieding, daarnaast was t ook sneller geleverd dan verwacht. Ik ben tevreden over jullie zaak en zal ook zeker vaker terug komen. Niet persee in een filiaal maar zowiezo de webshop.
Vandaag besteld,morgen in huis. Duidelijk, eerlijk ,goede prijs. Ik wordt er vrolijk van
Snelle service en product netjes geleverd
Fijn jong bedrijf
Super snel geleverd, geen vertraging met Kerst. Blij mee
Snelle en correcte levering
Ik was nog opzoek naar wat andere zaken, dus info gevraagd via jullie klantenservice, maar jullie klantenservice had, denk ik? Een stagiaire erop zitten die er weinig zin in had wat extra's te doen voor mogelijke klanten. Service? Alles voor een glimlach? Niet bij Coolblue.
Top zoals gewoonlijk!
Vriendelijk en behulpzaam contact. Goede service zoals altijd bij Coolblue. Gezegende feestdagen
Helder, snel, uitstekende service!
Altijd snelle levering en een overzichtelijke website!
Goede service Koop.eignlijk alles bij coolblue Bevalt me prima
Snelle verzending, goede kwaliteit
Er werd op afgesproken tijd geleverd, wasmachine geinstalleerd, ging supersnel en netjes.
Duidelijke communicatie en snel bezorgd door een vriendelijke jongeman
Gewoon super vriendelijke service
Service, uitleg, verzending alles is gewoon een 10 bij coolblue. Altijd goed als ik wat bestel bij coolblue
Het bestellen ging zonder problemen en het product werd op de afgesproken tijd geleverd door een vriendelijke bezorger
Geweldige service en super snelle levering dank jullie wel
Makkelijke bestelling, juiste communicatie m.b.t aflevering. Vriendelijke bezorging
Super kwaliteit en bezorging!
Ik heb een bestelling bij coolblue gedaan eest nog telefonisch contact gehad over mijn bestelling bij coolblue kreeg netjes uitleg over mijn bestelling en heel vriendelijk en de mails zijn heel duidelijk en de bestelling is heel snel binnen dus top
Zeer nette en goeie service
Cooblue heeft altijd overzichtelijk alle specificaties in beeld waardoor het gemakkelijk bestellen is. Vervolgens alles snel thuisbezorgd.
Prima, netjes op tijd verstuurd. Goede prijzen.