Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.288 recente reviews uit 4 bronnen.

Zeer snel geleverd en duidelijke installatie uitleg met filmpje. Top levering.

Ik heb besteld ik kreeg gelijk een mailtje over de bestelling en wanneer het bezorgd was en ik kreeg en kwartier van te voren een bericht dat de bezorger er bijna is dus mijn ervaring was top

Zaterdag besteld , zondags al in huis

Snelle levering nette bezorger

Keurig snel geleverd en zeer vriendelijk de bezorgster

Correct en snel geleverd. Toppie!

Snel geleverd (zelfs op zondag!).

Bij betaling werd onrechtmatig 1 biljet als vals aangemerkt door uw geldscanner, ben direct naar de ontvanger waarvan ik heb gekregen, blijkt een wettig betaal biljet te zijn. Mijn advies is een betrouwbare geldscanner toe te passen

Perfect in winkel geregeld met stiefzoon Samsung S21mobiel gekocht en via website paar dagen later Lenovo M10 plus tablet gekocht. Service top thanks ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Fijne service, goed webdesign. Leuke filmpjes van pieter baas. Op YT. En leuke clip. โ€œGewoon doenโ€. Lijkt mij een gezond bedrijf en leuk om te werken. Dat stralen jullie in iedergeval uit. Keep up the good work.

Van bestellen tot service ging goed

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Goede service, snel en vriendelijk

Ben altijd heel tevreden over coolblue,de bezorgers zijn top! Helaas ging mijn laatste pakketje met postnl. Die bezorgd niet als je thuis bent,maar breng het gewoon naar een afhaalpunt.

Super snelle levering en goed product! Helemaal blij mee.

Ik zie Coolblue als een uiterst betrouwbaar bedrijf. Garantie heel goed geregeld. Niet tevreden over het produkt, dan is retoursturen geen probleem. Ik ga voor de service.

Snel geleverd en gemakkelijk besteld

Nette en snelle levering

Je wordt snel geholpen, en vakkundig, vriendelijk Erg tevreden over deze persoonlijke werk wijze! Grt leon

Super blij met de service En razend snel geleverd

Gemakkelijk besteld, vriendelijke benadering, zowel op de site als in de winkel, vlotte afhandeling

Altijd vriendelijke service en nette prijzen

Snelle service, goed product

Mijn pakket was de volgende dag al bezorgd ondanks het bij tegenpartijen uitverkocht was!

Snel en een goede prijs/kwaliteit.

Snel geleverd. Toppie!

Alles is vlot verlopen van bestelling tot levering

Snel geleverd tegen een redelijke prijs

Snelle levering , goed advies via mail

Vriendelijk,netjes op tijd,fijn dat oude apparaten worden meegenomen duidelijke site,erg blij met mijn nieuwe aanwinst