Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.289 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering binnen 24 uur ondanks drukte i.v.m feestdagen. Goed stevig verpakt. Je word goed op hoogte gehouden waar het pakket zich bevind. Ik ben zeer tevreden.

Op tijd en goed afgeleverd. De gecommuniceerde slottijd van afleveren is nagekomen.

Artikel besteld. Na ontvangst orderbevestiging werd het artikel keurig op tijd zoals weergegeven op de bevestiging thuis bezorgd. Chapeau, ondanks de enorme drukte. Super tevreden.

´s avonds besteld, volgende dag in huis, En de laagste prijs.

Supersnelle levering en mocht er toch iets retour moeten dan ook zelfs in de drukste maand van het jaar correct met terugbetaling.

Coolblue is top! Levert razendsnel en concurrerend vwb prijzen. Dikke thumbs up 👍🏼

Goede service, vriendelijke bezorgers.

Kort maar krachtig goede service en levering

Prettige website, makkelijk bestellen en snelle levering!

Zeer tevreden over deze bestelling een dikke aanrader

Keurige klantenservice, goede communicatie, vriendelijke bezorgers

Volgens de email zou onze bestelling tussen 16 en 17 uur geleverd worden maar om 9:52 uur werd ik al gebeld door de chauffeur dat hij er om 10:30 uur zou zijn. Chauffeur was alleen en heeft 2 55inch tv's zonder mopperen via de trap 4hoog afgeleverd. Top gast!

Snelle levering en duidelijk aangegeven

Duidelijk, goed en snel!

Overzichtelijke site, snelle levering , ruim assortiment.

Snel, geen gedoe, betrouwbaar.

Lekker snel en lekker duidelijk

Snel, geen gedoe, betrouwbaar.

Vanaf het oriëntatie proces tot na de aankoop zit je bij Coolblue op rozen. De website is duidelijk en de reviews zijn overzichtelijk te bekijken. Ook kan je goed soortgelijke producten met elkaar vergelijken om tot een goede keuze te komen. Levering ging niet via de coolblue koerier maar met PostNL echter had ik daar geen aanmerkingen op. Thuis gelijk de luchtontvochtiger uitgepakt (met hulp van de kinderen) geïnstalleerd en aangesloten. Werkt als een zonnetje. Bedankt voor de fijne ervaring Coolblue! Wij zijn vaste klant bij jullie.

Prima overzicht met filters om een keuze te maken. Telefoon op vrijdagavond besteld en op zaterdag al thuis.

Bestellen gaat o zo gemakkelijk en wordt ook nog eens snel geleverd. Weliswaar werd mijn bestelling een retourzending, maar ook dat is eenvoudig aan te vragen en geregeld. Nu nog afwachten hoe snel terugbetaald gaat worden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

In mijn ervaring doet Coolblue wat zij beloven en als ik de winkel in loop word ik deskundig geholpen.

Snell levering in postnl pakketbrievenbus.

Super respectvol Behulpzaam En beleefd

Aantal keer producten besteld. Altijd werkend en naar behoren geleverd. Keuzehulp in webwinkel is voor mij gebruiksvriendelijk.

Goeie overall ervaring. Bestelling, bezorging en informatie omtrent product was allemaal super.

Snelle levering, goede prijs en service.

Goede prijzen goede service en geen busje door de straat maar een fiets!

Product geselecteerd,besteld en volgende dag door bezorger van Coolblue bezorgd. Overzichtelijk, gemakkelijke en goede service door vriendelijke medewerker!

Goede service. Er wordt echt met je meegedacht.