Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.289 recente reviews uit 4 bronnen.

Ee is niets op of aan te merken. Niet op website, bestellen en levering.

Super mooie aanbiedingen en snelle levering

Super snelle service en met een glimlach aan huis gebracht

Het ging alleen maar om eenkleine converterkabel. Maar zoals altijd werd even geverifieerd of ik voor mijn doel wel de goede aankoop deed. Klasse toch?

Jullie klantvriendelijkheid is top. Personeel is kundig en geïnteresseerd. Fijn om lekker gericht te shoppen.

Goeie service, goeie prijzen en een goede bezorging.

Altijd goed, altijd op tijd, altijd goede service.

Duidelijke communicatie (e-mails), snelle levering en het toestel voldeed volkomen aan mijn verwachtingen.

Snel geleverd, product voldoet aan verwachtingen.

Top service en product!

Duidelijke informatie op de website en artikel snel verzonden en geleverd.

Snelle goede service en als er klachten zijn staan jullie er altijd voor open. Gewoon super.

Snel, vriendelijk en deskundig!

Pakketje besteld bij Coolblue. Na heel goed geholpen te worden om het juiste product te vinden, wordt je nauwkeurig op de hoogte gehouden over de levering. Zelfs een berichtje een kwartier van te voren. Topservice van A tot Z!

Alles is duidelijk, snel en efficiënt. grappige reclame ook nog. product is top.

Product geleverd zoals afgesproken.

Op tijd geleverd en een goede game

Wat een fijne winkel en website. Ongelooflijk veel keus, concurrerende prijzen, veel reviews en echt een supersnelle gratis levering.

Bestelling van Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11 inch 128GB is op correcte en goede wijze afgewikkeld en de volgende dag al thuis bezorgd gekregen. Goede en snelle afwikkeling.

Goede prijs, veelvuldig aanbod, snelle levering, snelle retouren.

Hele goede en snelle service

Snelle en vakkundige levering. mooi product. goed verpakt

Echt altijd snel, duidelijk en naar kwaliteit. Betrouwbaar ten top!

Veel keuze, goede prijs en snel geleverd

Pakketje opgehaald in de winkel. Lag snel klaar na de bestelling. Gratis koffie in de winkel is een plus. Kreeg ook goed advies over een ander product (ipad) in de winkel. Prijs van de router die ik kocht was gemiddeld. Vriendelijk personeel in de winkel. Personeel heeft meer verstand van producten dan bij mediamarkt.

Super rappe levering 😀

Stofzuiger besteld . De volgende ochtend netjes afgeleverd door post nl .Het ziet er prachtig uit.

Geheel volgens afspraak. Prima en vriendelijke service!

We zijn heel vriendelijk en kundig geholpen. Top service!

Overzichtelijke website, goede uitleg, nuttige reviews en mooie aanbiedingen.