Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.292 recente reviews uit 4 bronnen.

Goede service snel geleverd

Product makkelijk te vinden, snel geleverd en doet wat het moet doen tegen een redelijke prijs.

Vlug en goede bezorging

Als het fout gaat met bezorgen door postnl regelen ze bij coolblue alles dat het snel inorde komt , dat is een fijn gevoel

Geweldige service altijd weer: pakket ziet er mooi uit, product in goede staat en super snel geleverd. Ook en goede prijs (vond ik). Helaas teruggestuurd omdat mijn zoon een product al via Marktplaats had gekocht. Gevalletje miscommunicatie. Via Marktplaats weliswaar goedkoper maar geen garantie! En ver weg… Ik had de refurbished IPhone gewoon gehouden.

Prima service snelle levering goede advies

Snelle levering en goed assortiment

We kunnen altijd op jullie rekenen, de service is super! Eigenlijk een 10 😊

We kopen regelmatig bij Coolblue. Prettige winkel maar online bestellen gaat ook supersnel. Het bestelde artikel was de volgende dag al in huis. Blij met onze nieuwe aankoop.

Duidelijke App en snelle levering

Makkelijk bestellen, snel leveren

Duidelijke site, snelle bezorging

Eenvoudige het product kunnen bestellen met een duidelijke omschrijving van alle functies. Levering was conform opgave en pakket was goed verpakt.

Vlotte bezorging. Netjes geleverd met de fiets.

Snelle bezorging, zoals de website aangeeft

Fantastische service en zeer snelle levering zoals het hoort.

Hele snelle levering op zaterdag besteld en op zondag binnen

Bestellen gaat heel eenvoudig en snelle levering. Coolblue is mijn internet winkel voor vele keuzes. Toppie

Goeie en leuke service!

Altijd goede service

Snelle en goede service

Duidelijk, snel en leuke service

Goed product en zeer snelle levering iedere keer maar weer ;)

De levering was compleet en optijd, de bezorging was goed, het pakket was nog heel. de opties die werden aanbevolen pasten goed bij het product en het product was een goede prijs.

Super service en mooi optijd

Hele snelle levering

Product is niet geleverd binnen aangegeven termijn. Het is ngsteeds niet binnen namelijk.

Gemakkelijke site, snelle levering

Snelle levering, duidelijke informatie

Altijd goede hulp, duidelijke specs bij de producten en bijna altijd op voorraad wat ik zoek :D