Snel, geen gedoe, betrouwbaar.
Lekker snel en lekker duidelijk
Snel, geen gedoe, betrouwbaar.
Vanaf het oriëntatie proces tot na de aankoop zit je bij Coolblue op rozen. De website is duidelijk en de reviews zijn overzichtelijk te bekijken. Ook kan je goed soortgelijke producten met elkaar vergelijken om tot een goede keuze te komen. Levering ging niet via de coolblue koerier maar met PostNL echter had ik daar geen aanmerkingen op. Thuis gelijk de luchtontvochtiger uitgepakt (met hulp van de kinderen) geïnstalleerd en aangesloten. Werkt als een zonnetje. Bedankt voor de fijne ervaring Coolblue! Wij zijn vaste klant bij jullie.
Prima overzicht met filters om een keuze te maken. Telefoon op vrijdagavond besteld en op zaterdag al thuis.
Bestellen gaat o zo gemakkelijk en wordt ook nog eens snel geleverd. Weliswaar werd mijn bestelling een retourzending, maar ook dat is eenvoudig aan te vragen en geregeld. Nu nog afwachten hoe snel terugbetaald gaat worden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
In mijn ervaring doet Coolblue wat zij beloven en als ik de winkel in loop word ik deskundig geholpen.
Snell levering in postnl pakketbrievenbus.
Super respectvol Behulpzaam En beleefd
Aantal keer producten besteld. Altijd werkend en naar behoren geleverd. Keuzehulp in webwinkel is voor mij gebruiksvriendelijk.
Goeie overall ervaring. Bestelling, bezorging en informatie omtrent product was allemaal super.
Snelle levering, goede prijs en service.
Goede prijzen goede service en geen busje door de straat maar een fiets!
Product geselecteerd,besteld en volgende dag door bezorger van Coolblue bezorgd. Overzichtelijk, gemakkelijke en goede service door vriendelijke medewerker!
Goede service. Er wordt echt met je meegedacht.
Altijd snelle en correcte service en levering!
Coolbleu is geweldig en super snel. De humor op hun website kan ik zeker waarderen. Dat geeft een beetje licht in deze donkere dagen.
Snelle afhandeling en levering. Verpakking ziet er netjes uit. Ik ben zeer tevreden!
Goede en snelle levering
Goede service, snel gehollen.
Netjes en op tijd bezorgd zoals ik gewend ben van Cool Blue
Normaal gesproken ben ik altijd blij met Coolbleu maar nu toch wat minder. Vandaag besteld was morgen in huis….maar dit wordt nu al 3 dagen op rij verschoven naar de volgende dag. Nog steeds niet binnen.
Goede service. Fijne bezorgers.
Wasmachine correct geleverd, van te voren gecommuniceerd over de aflevering & goed advies gegeven mbt de nazorg! Dikke pluim!
1 dag leveren beloofd en pakketje nog steeds niet na 3 dagen en niemand weet wanneer het wel komt
Snelle levering goeie keuze hulp via de app.
Duidelijk verhaal en met een mooie aanbieding! Geen splinternieuwe earbuds, maar een set zo goed als nieuw. Verder ben ik goed geïnformeerd en werd het product snel geleverd.
Lekker makkelijk snel producten in huis en veel keus! Wel een keer een probleem gehad maar dat heb je bij alle grote winkel ketens
Ik ga altijd naar coolblue, wat die leveren op tijd hetgeen in de webshop te scoren is
Prima webshop, snelle bezorging!