Prima vergelijking om te kijken welk product bij mij past. Snelle levering!
Snelle levering, keurig verpakt en product als omschreven op de website.
Op tijd geleverd
Netjes en snel in huis
Komen op tijd en vriendelijke bezorgers
Ik heb al meerdere dingen besteld en opgehaald bij Coolblue. De service is vrijwel altijd goed en op tijd. Afgelopen maand had ik een telefoon besteld en kon hem dezelfde dag nog ophalen. Dat is super
Bijna alles wat ik wil en hier te verkrijgen is bestel ik ook bij Coolblue. Bezorging is snel en vriendelijk. Er word altijd netjes van te voren gebeld wat ook erg fijn is met eventuele grote leveringen! Coolblue staat altijd klaar voor eventuele vragen en bieden producten over het algemeen met een net iets betere prijs aan dan concurrenten, wat mooi meegenomen is! De hoeveelheid reviews op producten heeft er tot nu toe altijd voor gezorgd dat ik de juiste keuze maak. Kortom, erg tevreden!
Hadden veel geduld
Helemaal top geholpen. Geen problemen, met een blij gevoel de winkel uit.
Goede ervaring, altijd nakomen wat er beloofd is, snelle klantenservice en super heldere communicatie!
Niets op aan te merken
Snelle levering en duidelijk communicatie
Snelle levering en duidelijke informatie
Zoals gewoonlijk een zeer snelle en zorgvuldige communicatie en aflevering. Mijn favo online winkel!
Snelle levering, goede prijs en goed product
Ik had een order bij de winkel, ik ben heel gastvrij ontvangen, gelukkig stond er ook nog eens een koffiemachine waardoor ik tijdens het wachten een lekker kop koffie naar binnen kon werken. Heel vriendelijk personeel bij de CoolBlue in Den Haag
Goede prijzen en correcte afhandeling van de bestelling. Daarnaast duidelijke en heldere adviezen gekregen in de Coolblue winkel in Den Bosch.
Tot nu toe (ik denk de afgelopen 10 jaar) nooit problemen gehad, tja en dan verdien je het, een dikke 10!
Top snelle levering.
Een heel klantvriendelijke winkel met een goede service!
Prima verzorgd bwn er blij mee
Word goed geleverd via afspraak.bestellen op de site was ook prettig.
Prima service. Mooi op geplande tijd.
Snelle levering, vriendelijke bezorger, goed product
Top webwinkel. Goede en intuïtieve website. Uitstekende aftersales. Hier kun je met een gerust hart wat bestellen.
Snelle levering. Prima prijs en overzichtelijke website
Na bestellen een dag later al bezorgd. Prima geleverde dienst.
Altijd goed met Coolblue. Maar het afhaalproces is met de verhuizing naar een nieuw pand veel slechter geworden. Lang wachten en het aanmeldproces ter plekke te ingewikkeld. We hebben zelfs overwogen om gewoon maar weg te gaan. Dat waren we niet gewend bij Coolblue in de vorige vestiging.
Coolbleu top bedrijf heeft mij goed op de hoogte gehouden na mijn bestellingen. Mijn product was een paar dagen later 50 eu goedkoper. 1 belletje naar de klantenservice en alles word geregeld. Shop tegoed stond gelijk op mijn account. Daar kon ik echter niet mee betalen, reden onbekend. En toen een appje op WhatsApp en werd gelijk geholpen met mijn bestelling te plaatsen. Ik hoefde zelf niks te doen.
Prima op tijd bezorgd