Er zijn 29.591 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Ik was al een tijdje op zoek naar een playstation 5, bij coolblue bieden ze in dit geval dan ook verschillende mooie bundels aan in tegenstelling tot andere webwinkels. De website is overzichtelijk, en je bestelling is zo geplaatst. De volgende dag alles in huis, en je kan je bestelling volgen via een track&trace link, die via de mail word verstuurd. Al met al dik tevreden!

De website is gebruiksvriendelijk en snelle levering! Besteld op donderdag en de volgende dag al geleverd!

Zeer snelle levering en goede info bij de produkten. Koop hier ook vaak tweedekans.

Ik heb een samsung beeldscherm besteld maar daar zit geen standaard bij. Ik ging er vanuit dat dit er automatisch bij zou zitten (zo staat ie ook afgebeeld op jullie site) maar blijkbaar moet ik die er los bij bestellen. Vind ik heel raar, temeer omdat aan de achterkant van het scherm een houder voor deze standaard zit.

ALtijd goede service, heldere website met goede toelichting. Mogelijkheid tot aanschaf van 2e kansjes, waar ik dol op ben ivm prijs en duurzaamheid

Zoals altijd snel geleverd. Goede communicatie. Goede prijs. Topper!

Goeie prijs en een snelle levering

Prima TV, prima prijs, prima geleverd.

Grote keuze, scherp geprijsd en supersnelle bezorging.

De bestelling van mijn Apple Watch verliep vlekkeloos!

Prima service, ben tevreden

Snelle bezorging. Cover past perfect.

Hardstikke blij mee, omdat ik overstap van Huawei met niet werkende wifi naar Samsung A52s. Minder blij, dat een overdrachtskabe of adapter voor de overdracht van de Huawei P smart 2019 naar de Samsung nergens in de winkels te vinden is.

Goed concept. Ik word er blij van. Als het kan een tweedekansje.

Fijne communicatie betreft levering! Per fiets, dus ook nog milieuvriendelijk en geen hinder voor doogaand verkeer!

Prima service, goed om de hoogte gehouden en op tijd geleverd Klasse

Fijne website. Apparaten zeer snel geleverd. Zeer vriendelijk en behulpzame bezorgers. Gewoon top!

Duidelijke site met uitgebreide beschrijvingen bij de artikelen. Daarbij eenvoudig artikelen vergelijken en zo een goede overwogen keus kunnen maken. Snel en netjes geleverd de volgende dag.

Prijzen op andere plekken zijn lager

Prima service door coolblue

Snelle prima service.

Snel bezorgd. Alles in goede orde aangekomen. Product is ook van uitstekende kwaliteit. Dat allemaal mede mogelijk gemaakt door Coolblue.

Top bestelproces en levering

Snelle levering, goed geprijsd.

Heb vaker bij jullie gekocht en ben een tevreden klant.

Professioneel, perfecte info en timing!

Goede duidelijke website met ruime keuze. Gemakkelijk bestellen en betalen en snelle kwalitatieve levering. Daarbij zeer goede communicatie.

Top netjes en snel geleverd was niet thuis netjes op de afgesproken plek gelegd

Snel geleverd netjes op tijd Goede service

Snel besteld en ook heel snel geleverd! Perfecte service. Aanrader. 👍