Echt een hele snelle levering
Super snel geleverd
Prima afgehandeld ondanks de drukte. van Black Friday
Coolblue doet wat ze zegt met een vriendelijke lach. Echt waar!
Fijn om per mail ook nog tips en you tube filmpjes te ontvangen over de aankoop. Erg nuttig!
Handige website, vooral dat je uitgebreide info kan openklikken en kan vergelijken. toen ik eenmaal een keuze had gemaakt was het binnen 24 uur bezorgd. aardige bezorger ook, pakket ook helemaal onbeschadigd (ik weet dat dit normaal hoort te zijn maar heb wel eens van andere bedrijven beschadigde pakketten ontvangen, dus vandaar even een extra thumbs up!)
Goede omschrijving van het product. Behulpzame reviews en snelle verwerking van de order!
Goede en prettige service
Op tijd geleverd!
Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.
Mooie producten en een goede service. Alles werd op de geleverd op de aangegeven voorkeursdag.
Product op voorraad, meteen op kunnen halen en geholpen door een zeer aardige medewerker die ook nog verstand van zaken had. Dat is tegenwoordig een unicum.
Goede prijs en snelle levering uit eigen voorraa, zo is coolblue (terecht) groot geworden. Het belangrijkste daarbij is dat de klantervaring en ondersteuning nog steeds met stip op nummer 1 staat. Go team!
Keurig netjes de dag na aankoop geleverd met de fietskoerier. Nog nooit een vervelende ervaring gehad als ik iets via Coolblue bestel.
Goede service snelle levering
Super goed dat Coolblue.nl tweede kansjes aanbiedt.
Ik zocht naar een cover voor de Ipad pro 12.9. Aankoop was Mediamarkt. Aanbod was daar duidelijk maar niet voldoende om een besllissing te kunnen nemen. Veel info door zappen. Coolblue beperkt aanbod maar voldoende. Nadeel; Kon niet duidelijk zien of gebruik van cover verticaal en horizontaal mogelijk was.
Werd goed geholpen, mijn bestelling kon ik al de volgende dag ophalen. Vriendelijk personeel Almere winkel, fijne winkel, rustige sfeer. Al mijn vragen werden beantwoord, geduldig en bereidwillig om iets op te zoeken.
Het bestelde artikel kwam op tijd aan en de doos was netjes ingepakt. Raad iedereen aan hier te bestellen
Als kerstkado voor mn man nieuwe oortjes besteld van JBL. Volgende dag kreeg ik ze al binnen, supersnel dus. Omdat ze toch uitgeprobeerd moeten worden eerst heb ik ze gelijk gegeven ipv pas met de kerst. En mijn man vind ze geweldig, goed geluid, en zitten ook erg goed in de gehoorgang. Namens mijn man moet ik hier schrijven dat deze oortjes zeker aan te raden zijn, ze zijn geweldig goed. Dus bij deze mensen, koop ze en geniet ook van het mooie geluid van deze oortjes.
Goede service uitstekende aflevering je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent het tijdstip van aflevering
Goede website en prompte levering
Wasmachine kon niet geplaatst worden door te korte afvoer slang. Moest zelf maar materiaal gaan halen in de bouwmarkt
Prima service bij bestellen en retour
Afspraak is afspraak, bezorging is goed. Producten zijn zeker goed.
Snelle en goede service
Heel erg tevreden
Snelle bezorging en dat met drukke dagen ,echt top. Blij met de product . Makkelijk te bestellen.
Besteld artikel netjes verpakt en binnen tijdslot bezorgd
Snelle levering, goede prijzen, goede service en vrolijke medewerkers