Ik had een order bij de winkel, ik ben heel gastvrij ontvangen, gelukkig stond er ook nog eens een koffiemachine waardoor ik tijdens het wachten een lekker kop koffie naar binnen kon werken. Heel vriendelijk personeel bij de CoolBlue in Den Haag
Goede prijzen en correcte afhandeling van de bestelling. Daarnaast duidelijke en heldere adviezen gekregen in de Coolblue winkel in Den Bosch.
Tot nu toe (ik denk de afgelopen 10 jaar) nooit problemen gehad, tja en dan verdien je het, een dikke 10!
Top snelle levering.
Een heel klantvriendelijke winkel met een goede service!
Prima verzorgd bwn er blij mee
Word goed geleverd via afspraak.bestellen op de site was ook prettig.
Prima service. Mooi op geplande tijd.
Snelle levering, vriendelijke bezorger, goed product
Top webwinkel. Goede en intuïtieve website. Uitstekende aftersales. Hier kun je met een gerust hart wat bestellen.
Snelle levering. Prima prijs en overzichtelijke website
Na bestellen een dag later al bezorgd. Prima geleverde dienst.
Altijd goed met Coolblue. Maar het afhaalproces is met de verhuizing naar een nieuw pand veel slechter geworden. Lang wachten en het aanmeldproces ter plekke te ingewikkeld. We hebben zelfs overwogen om gewoon maar weg te gaan. Dat waren we niet gewend bij Coolblue in de vorige vestiging.
Coolbleu top bedrijf heeft mij goed op de hoogte gehouden na mijn bestellingen. Mijn product was een paar dagen later 50 eu goedkoper. 1 belletje naar de klantenservice en alles word geregeld. Shop tegoed stond gelijk op mijn account. Daar kon ik echter niet mee betalen, reden onbekend. En toen een appje op WhatsApp en werd gelijk geholpen met mijn bestelling te plaatsen. Ik hoefde zelf niks te doen.
Prima op tijd bezorgd
Bestelling was snel geleverd.
Ben nog bezig
Goede klanten service snelle bezorging groot assortiment
Altijd snelle levering
Besteld en volgens afspraak geleverd! Op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling tot aan de levering, met een glimlach.
Coolblue stelt nooit teleur. Als iets een paar euro duurder is bij Coolblue haal 'k het hier alsnog. Service: 10, kwaliteit: 10, verzending: 10 alles altijd een 10. Ik hou van coolblue; en zij van mij.
Laptop correct en snel geleverd. Informatie mail bevatte wel een link die niet werkte. Mijn algemene ervaringen met Coolblue zijn super.
Wij bestellen vaker bij Coolblue, wij vinden het prettig dat ze snel en goed leveren. Daarnaast is er ook veel uitleg te vinden over apparaten. Zeer tevreden!
Komt toezegging na!
Ben heel blij met coolblue, doen wat ze beloven met een goede prijs/kwaliteit verhouding, alles op voorraad en snel geleverd.
Superfijne service, snelle levering en een bedrijf vol humor! Ik hou ervan!
Zeer goede prestatie voor een scherpe prijs
Bezorger stond voor een gesloten deur en belde mij. Op weg naar de volgende klant, heeft hij mijn pakketje op mijn werk afgeleverd. Echt top!
Keuze gemaakt en makkelijk de bestelling geplaatst,vrij snel kwamen ze de koelkast brengen na duidelijke mails over de preciese bezorgtijd en door 2 vriendelijke jongens die niet te beroerd waren om de koelkast de keuken in te brengen. Hartelijk dank Coolblue van mij krijg je een 9🥳 Groeten Els
Alles volgens afspraak