Top spel, zowel GTA online als GTA V storymode. 2 spellen in 1 dus.
Super fijn bedrijf en top service, ook de Coolblue-bezorgers die onze nieuwe wasdroger kwamen brengen waren helemaal top.
De oude wasdroger is stuk, bij Coolblue een warmtepomp wasdroger besteld en deze is de volgende dag bezorgd. Top bezorgers, goede uitleg en zeer vriendelijk en snel. Fijne wasdroger, echt een aanrader.
Goede website en snelle aflevering.
Super vlugge levering!
Bestelling werd erg snel verwerkt
Snelle levering, duidelijk info met betrekking tot de aflevertijd. Prijs in goede verhouding.
Zaterdagmiddag besteld zondag morgen geleverd helemaal top
Wat besteld om af te halen naar de winkel volgende dag werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik het product mee top
Goed geleverd Vriendelijke bezorger En snel
Ben altijd heel erg tevreden als k iets bestel of haal bij coolblue Top service!
Correcte afhandeling en altijd beleefd ook als een stomme vraag stelt.
Licht beschadigd tweedekans product besteld die niet langer beschikbaar bleek. Had in eerste instantie geen bericht gekregen, maar na een belletje met de klantenservice heeft men een onbeschadigd exemplaar aangeboden in plaats van het reeds verkochte exemplaar. Uiteraard met grote tevredenheid van mijn zijde
Mijn bestelling werd snel geleverd en op een heel duurzame manier bezorgd. Namelijk door een aardige jongedame op een bakfiets.
Goed product, snelle afhandeling en levering.
Veel te vinden, goede producten en snelle levering!
Prima op de hoogte gehouden over levering en goed verpakt
Alles snel geregeld en volgende dag in huis.
Verkeerd product geleverd
Duidelijke communicatie over levering
Dat wat moet werken, werkt gewoon super goed. Geen overbodige poespas. Als klant voel ik me ook gewaardeerd en gehoord. Oplossingen lossen ook echt het probleem op. Coolblue is ook in staat zichzelf effectief continu te verbeteren (voorbeeld: eigen bezorg en installatie service, omdat externe partners onbetrouwbaar bleken.) Dat vind ik echt een verademing.
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Site is duidelijk en bezorging ging super. Netjes optijd gemaild en gebeld over bezirg moment en heel netjes gedaan door de bezorgers.
Snelle en goede levering. Goede concurerende prijs voor het product
Prima service. Relevante producten.
Altijd netjes optijd bezorgd. Vriendelijke bezorgers. Redelijk prijzen wat erg belangrijk is voor een klein budget.
Snel en correct.
S’avonds besteld, s’morgens ontvangen. Zeer snelle bezorging 👍
Uitstekend advies en snel geleverd.
Netjes en vlot bezorgd. Product voldoet goed.