Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.295 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering en aantrekkelijke prijzen.

Altijd vriendelijk en goede service

Er zou zaterdag bezorgd worden tussen 20 en 22. Na 22 kreeg ik het bericht dat het niet meer ging lukken en het de volgende dag zou worden. In principe helemaal geen probleem maar het zou wel een stuk fijner zijn als er eerder melding van en vertraging kan worden gemaakt. Groet Mark

Fijne website, helpt me een goede keuze te maken. Betrouwbare review

Simpel, snel en overzichtelijke/heldere service :)

Snel besteld. Snel afgehaald en hulp bij in de auto zetten

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag geleverd. Product in goede staat.

Goede service en kwaliteit

Altijd goede service. Snel geleverd en wanneer er iets mis was werd ik snel geholpen.

Perfecte service bestelling gedaan de volgende dag al geleverd. Top!

Snelle levering. Duidelijke communicatie.

Super snelle levering

Top product, snel geleverd.

Snel en bezorging per fiets

Ik doe al jaren zaken met Coolblue. Ik ben zeer tevreden over de producten, klantenservice en de medewerkers in de winkel (Oostplein). Ik heb geen klachten en ik zie ook geen verbeterpunten vanwege het feit dat naar mijn ervaring alles altijd zo goed gaat. Complimenten!

Zeer vlotte en correcte levering.

Erg goed gegaan

Hele goede service!

Super snel en goed geleverd

Coolblue is service gericht en denkt met je mee. Retourneren is geen probleem, oude spullen mogen ook mee en toen mijn nieuwe tv een week later in de aanbieding was kreeg ik met 1 mailtje het verschil terug. Zijn het kleine verschil in prijs t.o.v. andere aanbieders zeker waard.

Goede service, snelle levering, goede producten.

Ruime keuze in assortiment en een leuke makkelijke website. Niet duur, en vlotte levering. Dik in orde.

Goede communicatie, op tijd geleverd, niets op aan te merken

Het ging goed, alles gewoon binnen gekregen

Duidelijk website, duidelijk bestellen, nette levering

De spullen die Coolblue verkoopt kun je ook elders wel aanschaffen. Voor mij is belangrijk dat ik vertrouwen heb in de service van Coolblue wanneer er iets misgaat. Tot nu toe altijd uitstekend opgelost.

Vrijdags besteld, tijdens Black Friday. Toch wordt er op de website vermeld: vandaag besteld is morgen in huis. Helaas inmiddels tot twee maal toe uitgesteld en vervolgens bij een ander afhaalpunt afgeleverd. Althans daar is het pakket naar onderweg. Dan voldoe je niet aan je eigen standaard. Begrijpelijk, maar wel jammer.

Snelle en goede levering.

Prettig bedrijf, snelle levering, goede marketing

Service is heel goed. Snel en netjes geleverd.