Er zijn 29.594 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Het gaat over de bestelling die ik online had geregeld en kwam ophalen. Ik werd bij de deur opgevangen en naar het ophaalloket verwezen. Toen ik daar stond kwamen er binnen no time 2 mensen vragen waar ik voor kwam en werd ik geholpen. Ik vond het een koninklijke behandeling.

Op zich mooie winkel, klantvriendelijk echter wachttijd voor ophalen pakje was best lang.

Goede adviezen, duidelijke site, perfecte levering per fiets

Helemaal top, zelfs met Black Friday nog super snel in huis.

Leuk bedrijf, maken het leuk er te kopen. De informatie is ook goed na te gaan op de website incl filmpjes

Snelle levering! Top service

Fijne website, goede selectie mogelijkheden. Snelle levering.

Duidelijke uitleg. snelle levering. Na de levering goede service bij het niet functioneren van een voucher voor Norton 360. Dezelfde avond nog opgelost, Top.

Zondagavond 27 november pakje besteld, maandagochtend om 11.00 uur pakje afgeleverd. Per fietskoerier door een hele vrolijke student. Ongelofelijk, een dikke 10 plus hiervoor!

Snelle reactie wanneer pakket geleverd werd. Alleen slechte service van bezorging door PostNL.!

Duidelijke communicatie in de mail en klanten service altijd goed en mee denkend. Heb een keer een pc monitor gekocht met een gebrek en daar werd heel eerlijk mee omgegaan.

Overzichtelijke website, spullen snel bezorgd, netjes verpakt.

Coolblue geeft goed advies en levert producten op tijd.

Goede service, en mooie prijs! Fijn dat op de site veel info te vinden is, vlot besteld en bezorgd door fietskoerier!

Mooie duidelijke webshop en snel leveren.

Correct en snel geleverd

Goede, duidelijke product informatie. Nette prijs en snelle verzending.

Top product snelle levering

Zoals altijd: Geweldig!

Snelle levering en snelle terugbetaling na afmelden of retour. Coolblue is inmiddels een betrouwbaar begrip.

Snelle levering ,de volgende dag Geen dag zonder koffiemachine

Besteld en de volgende dag al in huis. Netjes verpakt

Top Service, gewoon een dikke 10.

Goede aanbieding. Supersnel bezorgd.

Gewoon alles heel goed geregeld. Bezorging en de communicatie daarom heen doet niemand op deze heldere en klantvriendelijke manier (nog) na.

Prima service en een snelle levering

Ik vind de website heel overzichtelijk en prettig om mee te werken. De bezorgopties zijn erg fijn en geven veel mogelijkheid. De communicatie is heel goed en duidelijk. De bezorgers zijn heel vriendelijk en de producten zijn goed.

Snelle bezorging en keurig geïnformeerd op en over de beloofde tijdstippen.

Ruim aanbod, veel product reviews van klanten, snelle levering, makkelijk bestelproces en goede retourpolicy. Klantenservice is lang open. Helaas weinig opties om contact op te nemen (ik zie alleen telefonisch). Een andere optie is niet te vinden op de website. Voor mensen met een gehoorprobleem is contact opnemen niet handig op deze manier. Een toevoeging van een live chat, mail of contact via WhatsApp of sociale media zou mooi zijn. Daarom niet een 10, maar een 9. Verder heel tevreden!

Supersnelle foutloze levering, zoals altijd bij coolblue. Verschil met andere webshops merk je met name in de drukke tijd voor de feestdagen: coolblue volgende dag levering waar andere webshops veel vertraging hebben. En ik word blij van jullue vrolijke mailtjes!