Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.295 recente reviews uit 4 bronnen.

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering.

Snelle hulp en correct

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. breed assortiment

Makkelijk besteld, duidelijke beschrijving en reviews en snel geleverd, of het nu maandag of zondag is de was kan gewoon draaien. Heel fijn!

Dinsdag CoD MW2 PS5 besteld die woensdag in huis zou zijn (althans, dat stond op de site), maar inmiddels nog niks binnen gekregen. bericht gestuurd, terug gekregen dat ik maar moet wachten tot maandag. En dat terwijl ik voor komend weekend een toernooi georganiseerd heb voor vrienden waar ik nu zelf niet aan mee kan doen.

Lekker snel geleverd, dat vindt ik een voordeel. En zelf niet lopen slepen met zo’n grote tv

Besteld, volgende dag in huis, perfect,goed verpakt. Heerlijk

Altijd netjes geleverd en goede services

Prima service, producten en levering

Top service, goede site + goede naam.

Goeie prijs, en altijd volgens afspraak 👍🏻👍🏻

Alles klopte, de wijze van bestellen en de aflevering

Super attente bezorger En op de tijd die afgesproken was Bedankt

Goede prijs, snelle en nette verzending, goede klantenservice bij een kleine kink in de kabel met het verzenden.

Top service snelle levering eigenlijk perfect

Keurig en vlotte levering.

Netjes afgeleverd. Zeer vriendelijke en nette bezorgers. Complimenten aan deze 2 personen.

Heel snelle levering en beleefd personeel

Snelle levering, goed klantenservice en makkelijk vindbaar producten met reviews en vergelijkingen

Super snel bezorgd per fiets. Top!

Ik heb een Nintendo Switch besteld en deze wordt verpakt in een doos met veel teveel ruimte. De Nintendo had vrij spel in de doos waardoor hij veel schokken heeft te voortduren tijdens transport, hier ben ik niet bij mee.

Prettige site zonder verrassingen. Makkelijk bestellen. Bijna just-in-time-delivery. Aardige vriendelijk bezorgers met zorg voor het bestelde product. De zoveelste prettige ervaring met Cooblue!

Heldere website, goed aanbod, snelle levering.

Goede kwaliteit, vlotte bezorging, betrouwbaar advies en zeer behulpzaam als er eens iets mis gaat.

Twee apraat gekocht

Scherpe prijzen met de beste service.

Niet altijd de voordeligste of meest complete, maar wel de meest betrouwbare.

Mijn tweede heel goede ervaring met Cool Blue kennis van zaken en goed advies!

Aankoop opgehaald. Prima service. Kon oude iPhone een paar dagen later inleveren met terugbetaling van de inruilwaarde.

Snel geleverd, wat we besteld hadden