Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.295 recente reviews uit 4 bronnen.

Alles keurig en op tijd geleverd

Goede productinformatie, concurrerende prijs , conform afspraak geleverd en tips hoe te installeren/gebruiken

Snelle services en nette afhandeling

Snelle bezorging,en vriendelijke bezorger

Snelle bezorging en prima communicatie

Goede en snelle bezorging, je kan zelf de dag en tijd van de dag kiezen voor een niet al te hoge prijs. Aardige bezorger, gaf uitleg en zette alles op de juiste plek. Fijn ook dat ze van tevoren bellen als ze eraan komen, mijn bezorging was zelfs nog eerder dan het aangegeven uur wat heel prettig was. Producten zijn zoals verwacht.

Bestelling ging prima

Al regelmatig iets gekocht bij Cool blue omdat ze goede prijs- kwaliteit verhouding hebben, snelle levering en bij problemen snelle oplossing. Bedankt!

Bestelproces is super eenvoudig, en de info over de status van de bestelling was uit de kunst. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering. De bezorger was heel vriendelijk en vakkundig!

Zeer vlugge en goede service dank u.

Snelle levering, goede service.

Razend snelle levering en uitstekende prijsstelling.

Ik ben tevreden over coolbleu als bedrijf maar heb een telefoon houder besteld voor op de scooter bij het eerste gebruik reed over een hobbel vloog de telefoon houder waar de telefoon in zit op de weg telefoon stuk, maar kan die houder niet meer terug sturen want verpakking is stuk 36.95 weg.groetjes rein van der vaart heiloo

Super, snelle levering, mooie prijs.

Goede kwaliteit producten, hele fijne en makkelijke webshop, super snelle service en levering

Gewoon super. Leveren op tijd zoals het hoort en altijd een glimlach :-)

Snelle levering en service Goede aanbiedingen 😃

Snelle levering en heel goed spul

Helder duidelijk leuk

Gewoon top. Artikel op voorraad, bestellen was erg makkelijk, geen bezorgkosten en een dag later had ik het product al in huis.

Goede service en altijd goed bereikbaar. Klantenservice super vriendelijk.

Snelle levering en goede service. Prijzen zijn ook goed!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snel en klimaatneutraal bezorgd ondersteuning via de mail is ook onverwacht en super goed!

Garantie goed geregeld, geen gezeur.

Fijne service en snelle levering!

Snel en goed geleverd! Veel keuze en goede koophulp

Duidelijke website met goede mogelijkheden om te vergelijken. Hierdoor is het makkelijk keuzes maken. De levering en communicatie over de levering zijn goed. Coolblue is mijn voorkeurs webwinkel.

Levering geheel volgens afspraak

Prima service, heel netjes geleverd