Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.296 recente reviews uit 4 bronnen.

Met een glimlach gebracht

Een geweldige zaak! Ale ervaringen zeer positief. Al diverse artikelen aan geschaft, snelle levering en uitstekende service! Kortom : Zeer tevreden!

Heel snelle service

Goed en snel geholpen, fijne mensen die er werken. Verkeerd hoesje mee gekregen maar dit was ook zo opgelost.

Goeie app, duidelijk uitleg. Snelle verzending zoals beloofd!

Goed geprijsd, producten worden duidelijk omschreven

Altijd snel en goed bezorgd

Goed uit gevoerd

Snelle levering, goede communicatie! Helaas niet vaak de goedkoopste, anders zou ik vaker kiezen voor coolblue!

Laptop gekocht mbv de keuzehulp. Werkt heel goed om zo uit het grote aanbod een keus te kunnen maken. Prijzen vergeleken, maar Coolblue was ook de goedkoopste! Vervolgens wordt deze binnen 24 uur bezorgd, top!

Supersnelle levering en erg duidelijke communicatie!

Site is erg goed en de verzending super snel! Maar de manager van de locatie in Amsterdam op de zuid-as is zo extreem onbeschoft tegen klanten dat ik het eigenlijk een 1 zou willen geven. De rijen zijn heel lang terwijl hij letterlijk met z’n personeel koffie staat te drinken en er 1 iemand werkt. ik moest 40 minuten wachten op een pakketje die ik kwam afhalen? Bestel hierdoor alleen nog bij coolblue als het noodzakelijk is.

Snel, vriendelijk en op de fiets

Vrijwel altijd alles op voorraad en snelle bezorging, zelfs op zondag. Heb zowel privé als zakelijk een account waarbij de service altijd heel goed en snel is. Zeker de service via whatsapp is snel, binnen enkele minuten een reactie en er wordt goed oplossend meegedacht.

Snel en probleemloos geleverd, goede duidelijke keuzes op de site, en goedkoper dan bij de merkleverancier zelf!

Prima apparaat, goeie prijs

Goed prijs en snelle levering! Aan te raden.

Snelle levering en goede service!

Snel en goed geleverd. Prijs was goed.

Slechte service en communicatie

Jullie hebben misschien niet het grootste assortiment, maar dat geeft niet. Ik kies (meestal) voor Coolblue vanwege de goede klantenservice. Ga zo door!

Meerdere keren wat bij Coolblue besteld. Vanuit de winkel wordt ik altijd keurig geholpen, ik kom dan soms ook wel eens bij goedkopere alternatieven uit met hun hulp. Via de webshop bestellen is ook altijd zonder gedoe. Het leuke van Coolblue is dat je rond je bestelling ook gelijk vermakelijke tips en instructie video’s krijgt. Dit maakt het wachten op het pakketje toch weer wat leuker :)

Prima volgens afspraak.

Snelle service, goede balans tussen online en service in fysieke winkels.

Helemaal blij met mijn aankoop. Ook fijn dat er een kwartier voordat er bezorgd wordt een sms wordt gestuurd, zodat je precies weet wanneer je de bezorger kan verwachten.

Duidelijke uitleg op de website over verschillende producten, zowel plus als min punten. Bestellen is makkelijk en stap voor stap (die je steeds kunt wijzigen) Bezorgen van product is binnen aangegeven tijdsperiode, wordt van te voren gecommuniceerd. Ook na ontvangst product een bericht of er nog hulp nodig is.

Coolblue levert snel met een super klantvriendelijkheid.

Prettig contact, vlotte levering, je wordt goed op de hoogte gehouden. Aardige bezorger, fijn dat er met fietskoeriers gewerkt wordt.

Ik kreeg wat ik bestelde maar het was iets te laat

Was snel en goed geholpen . Binnen vijf minuten was klaar