Er zijn 29.598 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Snel en probleemloos geleverd, goede duidelijke keuzes op de site, en goedkoper dan bij de merkleverancier zelf!

Prima apparaat, goeie prijs

Goed prijs en snelle levering! Aan te raden.

Snelle levering en goede service!

Snel en goed geleverd. Prijs was goed.

Slechte service en communicatie

Jullie hebben misschien niet het grootste assortiment, maar dat geeft niet. Ik kies (meestal) voor Coolblue vanwege de goede klantenservice. Ga zo door!

Meerdere keren wat bij Coolblue besteld. Vanuit de winkel wordt ik altijd keurig geholpen, ik kom dan soms ook wel eens bij goedkopere alternatieven uit met hun hulp. Via de webshop bestellen is ook altijd zonder gedoe. Het leuke van Coolblue is dat je rond je bestelling ook gelijk vermakelijke tips en instructie video’s krijgt. Dit maakt het wachten op het pakketje toch weer wat leuker :)

Prima volgens afspraak.

Snelle service, goede balans tussen online en service in fysieke winkels.

Helemaal blij met mijn aankoop. Ook fijn dat er een kwartier voordat er bezorgd wordt een sms wordt gestuurd, zodat je precies weet wanneer je de bezorger kan verwachten.

Duidelijke uitleg op de website over verschillende producten, zowel plus als min punten. Bestellen is makkelijk en stap voor stap (die je steeds kunt wijzigen) Bezorgen van product is binnen aangegeven tijdsperiode, wordt van te voren gecommuniceerd. Ook na ontvangst product een bericht of er nog hulp nodig is.

Coolblue levert snel met een super klantvriendelijkheid.

Prettig contact, vlotte levering, je wordt goed op de hoogte gehouden. Aardige bezorger, fijn dat er met fietskoeriers gewerkt wordt.

Ik kreeg wat ik bestelde maar het was iets te laat

Was snel en goed geholpen . Binnen vijf minuten was klaar

Ik ben zeer tevreden en snelle service

Goede service , snel geleverd

Blij met kunnen kiezen van ophaaldag. Was wel erg druk in de winkel, moest vrij lang wachten.

Giga goed. heerlijk om op zaterdag om 23.00 uur nog te bestellen en zondag om 11.00 uur te kunnen gamen

Duidelijke site, goede communicatie na bestelling en super snelle levering

Goed service en bezorging

Bestellingen worden altijd goed verpakt en op tijd bezorgd. Als je vragen hebt, wordt je altijd op een vrolijke manier geholpen. Dikke pluim!

Snelle service en een flexibel team bij aflevering. Waren erg behulpzaam, top.

Zo besteld en geleverd op zondag!

Prima afspraken mee te maken . Correcte aflevering

Snelle verzending en een net product

Snel geleverd en een goede prijs

De bezorgers belde dat ze er over een uur zouden zijn, dit werd 15 minuten, hadden we niet op gerekend. Plaatsing werd snel gedaan. Weinig uitleg. Niet waterpas gezet en aansluiting met handje aangedraaid en bleek tijdens eerste test te lekken. Haastklus dus. Jammer. Apparaat is verder prima

Snelle levering. Duidelijke en overzichtelijke website.