Supervriendelijk, behulpzaam, snelle service
Duidelijke communicatie en jullie doen wat je beloofd
Alles gaat altijd goed
Vertrouwd adres, service altijd goed, daarom niet verder gekeken en liever bij Coolblue gekocht
Alles goed verzorgd, de afspraak van bezorging en wasmachine netjes afgeleverd door vriendelijk en keurig personeel.
Wel jammer dat ze het apparaat niet naar binnen mogen brengen aldus de bezorger.. ivm mogelijke schade aan kozijnen .. bijzonder
Snel en bertouwbaar
Afhalen duurt te lang. In/out Mijn naam op bord. Kan ook obv ordernummer. Koffiemachine out of service. Fysieke winkel is nogal leeg.
Zeer vriendelijk bezorger top
Makkelijk bestelproces, fijne korting dankzij energiecontract en snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van het bestel en lever proces
Gewoon goed
Product werd snel geleverd en keurig op tijd!
Er blijkt best wat onduidelijkheden en incorrecte informatie te zitten in de beschrijvingen van de Acer Aspire TC desktops op de website. Na het bellen met de Service Desk werd alle vragen snel en deskundig beantwoord.
Een vaatwasser bij CB besteld. Het uitzoeken en betalen ging makkelijk, en de bezorging ging ook erg voorspoedig. De vaatwasser moet zich nu ook nog even bewijzen en dan ben ik helemaal happy...
Fijne webshop en heel goed verpakt. Snelle bezorging!
Maar jammer dat DHL bezorger aanbelde en daar ik afhankelijk ben van rollator niet zo snel bij de deur kon zijn hij hem daar maar neer had gezet en ik met mijn beperking maar moest zien om hem binnen te slepen 🥵 jammer daarvan want hoopte op bezorger van Coolbleu. Maar product is mooie ga aan mijn kinderen vragen om hem te testen. Met vriendelijke groet Mevr Hooft-Gaarenstroom
Bestelling wel 1 dag later geleverd
Snel geleverd geen fouten precies wat ik bestelde.top
Bestellingen bij Coolblue worden snel opgepakt of er wordt gecommuniceerd wanneer er geleverd wordt.
iPad Air besteld en volgende dag geleverd. Ook handig op de Cool Blue site is dat je een lijstje producten aangeleverd krijgt, die je mogelijk erbij zou willen kopen. Geen gezoek.
Altijd erg tevreden over Coolblue. Bestel soms speciaal dingen bij jullie (die ergens anders mogelijk iets goedkoper zijn) vanwege de goede klantenservice
Prima levering van desktop en toebehoren, werkt goed.
Computer besteld en ik kan hem de volgende dag 9.30 uur al ophalen! Een hoop extra dingen erbij ( die ik niet nodig heb maar toch). Wel jammer dat toen ik thuis de overdoos uitpakte daar een doos met handvat onder zat had me flink wat moeite bespaard op de fiets.
Snel hoor. Moest gewoon rennen naar het afhaalpunt
Je zou zeggen 3x scheepsrecht, echter zijn er teveel zaken verkeerd gegaan. 1. Vaatwasser zou zaterdag komen, kwam ook maar defect (gat in de slang) 2. Zondag kwam er een nieuwe, maar kon niet aangesloten worden, te veel haast en niet de juiste spullen mee. 3 klantenservice moeten bellen voor een nieuwe afspraak en zorgen dat de juiste spullen wel aanwezig zouden zijn. 4. Juiste spullen waren verstuurd en uit coulance gratis en afspraak zou gemaakt zijn. Echter de spullen zijn naar het verkeerde adres verstuurd en kon niet meer aangepast worden. 5. Maandagavond zou er een bericht komen rondom de planning, deze kwam maar niet. Om 22:00 nog keer gebeld met de klantenservice, was de afspraak voor dinsdag niet eens ingeboekt. 6. Op dinsdag zelf, monteur belt 30 minuten van te voren netjes, maar “Wij weten niet wat wij komen doen, het staat niet aangegeven”. 7. Monteurs zijn op locatie krijgen alles aangesloten zonder dat er extra zaken nodig waren. De ervaring was uittermate teleurstellend, al ben ik blij met de monteurs van afgelopen dinsdag. Klachten procedure zal nog volgen, gezien het gehele proces.
mooie laptop. het viel mij alleen zwaar tegen dat er geen gebruikers handleiding bij zat.
Makkelijk om te bestellen. Snelle levering. Product volgens beschrijving.
Printer (Canon TS8750) besteld, snel geleverd. De installatie-instructie was zeer duidelijk. Na installatie werkte de printer uitstekend, met prachtige print-kwaliteit
Levering van de afzuigkap was goed en op tijd. Volgens de website en de factuur zou de oude afzuigkap worden meegenomen. Dat was niet het geval. Verbeterpuntje.
Snelle levering van mijn bestelling, idd volgende dag geleverd.