Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.370 recente reviews uit 4 bronnen.
11 maanden geleden

Vandaag besteld, morgen in huis: ongelofelijk maar al diverse keren is deze belofte waargemaakt! Dit in tegenstelling tot andere grote webshops of webshop-platforms.

11 maanden geleden

Alles netjes op tijd geleverd, was een grote bestelling. Alles was naar wens en tegelijkertijd geleverd wat heel prettig was.

11 maanden geleden

DHL zou in eerste instantie leveren op afgelopen zaterdag, maar twee minuten nadat de chauffeur was vertrokken van het depot, kreeg ik het bericht dat mijn pakket niet geleverd kon worden. Dat zou nu maandag (vandaag) gebeuren, maar weer hetzelfde: twee minuten nadat de chauffeur was vertrokken van het depot, krijgik het bericht dat mijn pakket niet geleverd kon worden. Dat zou nu dinsdag geburen. Echt????

11 maanden geleden

Makkelijke en overzichtelijke mogelijkheden om te bestellen en een snelle, nette levering. Erg prettig Thanks

11 maanden geleden

Eenvoudig te bestellen, vlotte levering, goede info

11 maanden geleden

Het bestellen ging heel vlot evenals de betaling. Ik werd op de hoogte gehouden over de voortgang van de zending, wat ik heel fijn vond. Mijn aankoop, van bestelling tot en met de levering was in één woord, TOP!

11 maanden geleden

Prima aankondiging van de bezorgtijd. Netjes afgeleverd

11 maanden geleden

Makkelijk bestellen, goede communicatie over levertijd en prima bezorging

11 maanden geleden

Altijd een goede service gehad en een snelle levering.

11 maanden geleden

Donderdag besteld en zondag nog steeds niet ontvangen !!!!

11 maanden geleden

Snel, op tijd, super vriendelijk en heel behulpzaam.

11 maanden geleden

Wederom prima ervaring met Coolblue. Goed prijs en duidelijke informatie over levering. Artikel besteld en de volgende dag netjes afgeleverd. Top!

11 maanden geleden

Mijn complimenten aan de bezorgers door hun hebben jullie een klant erbij

11 maanden geleden

Vriendelijk personeel. Kijken mee en geven advies.

Netjes volgens afspraak thuisbezorgd

11 maanden geleden

Bestelling snel en correct geleverd

Super snelle service!

Snel geleverd, leuke emails 😅

11 maanden geleden

Ben enorm goed en leuk geholpen en geadviseerd bij de aankoop van m’n I phone . Top

Prima en snel geleverd

goede bezorging en service

11 maanden geleden

Over Coolblue ben ik tevreden maarnover de bezorging van DHL ben ik dat zeker niet. Mijn pakket lag tussen zeker 10 andere pakketten in de centrale hal van ons complex, er is niet bij mij aangebeld en ik moest via een e-mail van DHL lezen dat het pakket was afgeleverd.

11 maanden geleden

Snelle en stipte levering, ook op zondag. Prima service.

11 maanden geleden

Uitstekend op de hoogte gehouden over tijdstip levering. Leuke gasten, kortom prima service!

11 maanden geleden

Hele fijne website, en super fijn dat mijn bestelling nog zo makkelijk gewijzigd kon worden na het bestellen. Ik vond het alleen gek dat mijn iPhone t.w.v. €900 zo zonder handtekening of iets voor de deur werd gelegd. Desondanks heb ik een fijne ervaring gehad bij Coolblue!

Snel, betrouwbaar, juiste prijs

11 maanden geleden

Met Coolblue ben ik heel erg tevreden! Alleen heel erg jammer dat jullie de bezorging aan dhl overlaten want dat is echt drama

11 maanden geleden

Bestelde artikel snel geleverd en voldoet aan mijn verwachting.

11 maanden geleden

Levering vlot en op tijd. Goed vergelijk kunnen maken op de website.

11 maanden geleden

Online besteld en in de winkel in Utrecht afgehaald. Snel een vriendelijke geholpen door Roan.