Op tijd en zoals beloofd
Makkelijke site om te bestellen en super netjes ingepakt en precies op tijd netjes bezorgd.
Snel goed en keurig verpakt! Wel eens andere ervaringen gehad bij div andere Instanties. Gewoon zoals het hoort.! Gr john.m
Wasmachine en droger besteld verkeerde adres doorgegeven maar fijn geholpen door de klantenservice en ook bij het bezorgen heel fijn geholpen. Gelukkig hadden ze ook nog een koppelstuk extra meegenomen. Top service waardoor ik voor Coolblue kies
Correct en goed geholpen
Schuurmachine uitgezocht, betaald, verzonden en de volgende dag kon ik het apparaat ophalen in de buurt bij PostNL. Prima geregeld.
Goede service ,met snelle persoonlijke verzending.
Goede winkels, afhalen duurt alleen erg lang.
Top levering en producten.
Ip camera was kapot. Binnen een dikke week geld retour en kon ik een nieuwe bestellen! TOP
Zeer tevreden met de service en het aanbod!
Goede service en keurig op tijd….
Ik heb al veel besteld bij Coolblue, omdat ik weet dat het dan goed komt. Het is nog nooit gebeurd dat er iets fout ging, als er staat dat je bestelling morgen bezorgd wordt dan gebeurd dat ook. Ook heel fijn dat producten op een goeie manier worden beoordeeld. Als er staat Coolblue's keuze weet je zeker dat je geen miskoop doet. Recent ook in de winkel geweest voor het eerst, hier is iedereen net zo vrolijk en vriendelijk als dat de website uitstraalt. Beste winkel die ik ken!
Duidelijke website, genoeg keuze en veel informatie. Producten Passend bij elk budget.
Duidelijke site; geen gedoe. Snelle levering
Levert wat ze beloven èn op tijd!
Vlot en ter zake kundig. En natuurijk grappig zonder dat het te veel wordt.
Bestellen via de website gaat eenvoudig en de andere dag kon ik mijn bestelling al ophalen bij de vestiging in Den Haag. Ik werd ontvangen door een vriendelijke gastvrouw die mij doorverwees naar dr balie waar ik slechts een paar minuten hoefde te wachten op mijn aankoop. Nog net tijd voor een vers kopje (gratis!) koffie klaargemaakt aan een heuse koffiebar. Een fijne winkelervaring!
Snelle levering (ook op zondag!) Milieuvriendelijke bezorging met e-bakfiets. Goede prijs. Top 🤗
Keurige ontvangst in de winkel in Eindhoven, het gereserveerde artikel lag netjes voor mij klaar, en Bart werkte alles keurig af met de betaling en de factuur, Zeer tevreden dus.
Zeer fijn en goed bedrijf
Ruime keuze, snelle levering. Toont aan dat Coolblue hun logistiek piekfijn in orde hebben. De website en de app helpen je om snel de juiste keuze te maken. Ik shop al jaren bij Coolblue en nooit teleurgesteld.
Website super makkelijk in gebruik, pakketje volgende dag al bezorgd door een zeer vriendelijke en opgewekte bezorger op de fiets. Alleen maar pluspunten!
Snel, goed, correct, top!
Overzichtelijke bestellen, snelle levering
Heb dingen besteld en de volgende dag gelijk ontvangen, ook rond de tijden dat ik thuis was! Hele goede service en vriendelijke mensen in de winkels!
Snelle service en vriendelijke bezorger!
Leuke manier van communiceren, snelle levering op de fiets! :-)
Overzichtelijke site, goede uitleg, keurig verpakt en snelle levering
Altijd goede en snelle service.