Er zijn 29.598 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Altijd keurige service. Altijd alles op tijd geleverd.

Op Coolblue kan je altijd rekenen, goed opgeleide personeel voor iedere klant een goed advies. Prijs vergelijken altijd goed 👍👍👍👍

Goede service en snelle levering. Prettige app

Goede website, snelle levering.

Simpele manier van bestellen en retourneren

Komen hun belofte na. Product nog niet uitgepakt dus kan daar niets over zeggen. Het is een cadeau.

Altijd alles op tijd gekregen zeer te vrede over geleverde producten

Betrouwbare winkel met oog voor klantvriendelijkheid.

Makkelijk bestellen, ruime keuze en snel geleverd. Top!

Bestelling keurig op tijd bezorgd. Vriendelijke koerier. Product voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering, komt afspraken na en duidelijke informatieverschaffing.

Goede snelle levering van een tondeuze

Duidelijk, goede info, eerlijke adviezen, concurrerende prijs

Duidelijke site, maar ook de dame en heer die het apparaat uiterst correct en vriendelijk hebben afgeleverd.

Goede service, jammer dat we een week later pas bezorgd konden krijgen omdat de busjes vol zaten

Het desbetreffende product wat ik had gekocht was zeer snel geleverd heel erg te spreken over dit bedrijf en de aankleding van de kadobon is grappig gemaakt

Prima webshop, ik bestel er graag

Wij hebben een droger besteld. Snelle levering en vriendelijke bezorgers. Ze hebben ook gelijk onze stukke droger meegenomen wat erg fijn was!

Snel bezorgd en word keurig op de hoogte gehouden

Snelle bezorging, aardige gasten ook met die bakfiets.

Snelle levering. Prima informatie

Mooie service. Bezorger was wel echt weggeracet voor ik naar beneden kon lopen. Moest ik naar de stad om bij afhaalpunt op te halen. Wat is dan het nut van online bestellen ipv mediamarkt

Fantastische service en klantvriendelijkheid

Disclaimer, hÊt perfecte bedrijf bestaat niet. Maar wat een verademing dat er bedrijven als Coolblue bestaan. Terwijl de service van Bol.com steeds verder in de koude soep loopt, is de service van Coolblue een warm bad.

Snelle levering. Fijne producten

SNEL, BEGRIPVOL en een prima product

Snelle levering Houdt zich aan afspraken

Snelle levering en scherpe prijzen

Goede en duidelijke service

Super snelle levering, maar bovenal werd het met de fiets bezorgd. Een goed voorbeeld voor andere leveranciers hoe het eindelijk kan en zelfs moet!