Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.294 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering en op afgesproken tijd

Telefoon kapot. Binnen 24 uur een vervanger in mijn handen via Coolblue

Altijd goede service, snelle levering, zelfs al is er iets mis wordt het snel en goed opgelost! Kort om een top bedrijf wat klaar staat voor hun klanten

Goeie service & snel

Tevreden, niets op aan te merken :-)

Vaak te late levering; Fifa 23 een maand van tevoren pre-orderen en dan alsnog 2 dagen te laat bezorgd .

Direct nodig en direct mogelijk om deze stofzuiger bij de vestiging op te halen. Zeer tevreden

Goede service en klant vriendelijk

Correcte levering. alleen gaat ht controlelampje niet uit na het vervangen vd filters. maar dat ligt niet aan Coolblue

Bijna altijd snel geleverd, al 10 jaar klant. Concurrerende prijzen

Tijdstip levering tot 2 x toe gewijzigd. Uiteindelijk stond onverwacht toch de bezorger voor de deur. Lastig plannen als je, zoals ik, druk bezig bent met een verhuizing.

Snelle leveringen en correcte informatie.

Vlotte levering, produkt info overzichtelijk en soms extra informatie, e-mail achteraf als extra verzorging nodig is, niet moeilijk dien met retouren

De uitspraak met een glimlach klopt helemaal

Snelle levering ok de fiets, helemaal top!

Altijd goede service

Had een bestelling opgehaald en werd uitstekend geholpen door een hele vriendelijke en aardige jongeman. En ook bij binnenkomst werd er door een vriendelijke jongedame gelijk verteld waar we moesten zijn

Zoals gewoonlijk op tijd. Een goede aanbieding en goede vergelijking van producten.

Afgelopen jaar veel bij coolblue besteld wasmachine vaatwasser heteluchtoven mobile alles correct geleverd geplaatst helemaal top kan iedereen aanraden perfecte service

Op vrijdag besteld met de verwachting dat stofzuiger er zaterdag zou zijn. Vandaag (maandag) nog geen stofzuiger en ook bij track and trace staat dat pakket nog niet ontvangen is bij post nl. Geen idee wanneer ik het pakket ontvang, dus ben niet tevreden over afleveringstermijn.

De Bluetooth transmitter werkte niet, defect. Maar ik had hem snel nodig voor mijn dove zoon. De man bij de helpdesk bracht een prachtige oplossing! Retour opgelost en de volgende dag een nieuwe in huis! Super

Ik ben blij met mn mooie monitor groot beeld goede kleuren!

Duidelijke site. Goede adviezen mbt aanschaf laptop. Correcte en snelle levering

Top! Snel en goed. Everytime.

Snelle levering op zaterdag. Retour aanmelden ging ook lekker snel.

Goed en snel

Super service! Nieuwe droger aangesloten en oude mee genomen. De monteurs waren overigens heel beleefd!

Ik heb hier meerdere malen besteld, tot nu toe zijn alle bestelling soepel verlopen en de support was erg behulpzaam. Ik ben ook erg blij met hoe ze hun producten verpakken waardoor ik zeker kan zijn dat het product onbeschadigd aankomt.

Pakketje niet op tijd bezorgd

Snelle levering ik ben tevreden