Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.294 recente reviews uit 4 bronnen.

Pakketje snel geleverd. Alleen een doos voor een kleine USB stick is zonde van al dat verpakkingsmateriaal. Een beetje meer milieubewust zijn zou Coolblue niet misstaan. Bol.com doet het wat dat betreft veel beter

In alle opzichten tijdens bestelling, adviesvragen en levering behulpzaam en klantvriendelijk

Top bedrijf, goeie service Snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Goede service en snelle levering! Echt een aanrader

Snelle en goede service

Snelle bezorging. De wijze van bestellen was ook eenvoudig.

Zoals het hoort!

Snelle bezorging en goede communicatie!

Mijn pakketje is keurig binnen 1 dag geleverd. Ook was het niet beschadigd dus ik ben tevreden met Coolblue.

Perfect geleverd, voldeed aan al mijn wensen.

Snelle leveringen duidelijk in de mails en een goeie track&trace

Altijd jaren te spreken geweest over jullie tot jullie mijn vader bestempelden als een crimineel. PostNL is zijn pakket kwijtgeraakt, verkeerd bezorgt of deze is gestolen. Na een ondeugdelijk onderzoek wordt hij in zijn ongelijk gezet, bestempelt als fraudeur, van de webshop verbannen, wat een onrecht.

Bezorger vond het te moeilijk om aan te bellen en heeft pakket mee retour genomen

Super snelle levering. 2de kans artikel gekocht. werkt goed tot zover.

Snelle levering van product. Fijn als er een stuk apparaat vervangen moet worden.

Vandaag besteld morgen in huis is niet zo. Donderdag iets besteld, zondag nog niet binnen!

Prima. Geen klachten

Alles werk prima

Op tijd geleverd en het product was helemaal perfect

Dikke prima allemaal

Alles goed alles is op tijd

Een laptop gekocht. Bestelling en levering ging harstikke snel. Toen ik een vraag had over de bezorging werd ik vriendelijk geholpen via whatsapp. Helemaal tevreden!

Gewoon netjes en zeer vriendelijk behandeld in de winkel en er werd meegedacht. Mocht ik nog iets willern aanschaffen kom ik zeker terug

Al met al super tevreden! klantenservice is altijd top.

Snelle service, duidelijk wanneer ze komen en houden je op de hoogte van wanneer ze komen. Echter klein puntje van kritiek, op de site is het nogal onduidelijk welke services je erbij gekozen hebt. (Installatie tv/ tv monteren) Hierdoor had ik betaald voor het instellen van mijn tv, terwijl ik dat prima zelf kan. Dit had ik schijnbaar perongeluk aangevinkt ergens.

Klantvriendelijk Goede marketing Meedenkend

Goede, snelle levering!

Duidelijkheid in wat je krijgt en wanneer, ook op de aangegeven tijd binnengekomen hier thuis. Komen dat wat ze beloven na, volgende keer zal ik zeker weer bestelling bij coolblue!

Pakketje te laat binnen