Er zijn 29.500 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid
11 maanden geleden

Snel geleverd, en goede site

11 maanden geleden

Superblij met Coolblue, heel fijn dat mijn kapotte apparaat zo netjes is vervangen voor een nieuwe. 🙏🏼

11 maanden geleden

Altijd snelle levering en e-mails met tips over gebruik en onderhoud van het product.

11 maanden geleden

kon nergens het serienummer van mijn computer vinden blijkt dat het op de factuur staat die moest ik zelf ff opvragen

11 maanden geleden

Gewoon super snelle levering en ook zonder deuken enzo

Prima volgens afspraak geleverd

Prima en tijdige levering

11 maanden geleden

Heel prettig. Bestellen en afleveren waren echt makkelijk.

11 maanden geleden

Gewoon goed zoals het hoort.

Altijd goed, vriendelijk personeel

11 maanden geleden

Makkelijk reserveren via de site en een erg vriendelijke afhandeling in de winkel in Leiden.

11 maanden geleden

Bij afhalen snel geholpen door vriendelijk personeel

11 maanden geleden

Fantastische ervaring. Het reparatieverzoek werd snel in behandeling genomen en even snel afgehandeld! Kortom, top service, dit is waar het om draait voor mij.

Perfecte service, chapeau

11 maanden geleden

Perfect geregeld! Ik heb nauwelijks 24 uur moeten wachten voordat ik weer koffie kon drinken. Alleen de doos in een doos en daar wéér een doos omheen had van mij wat minder gemogen :)

11 maanden geleden

Voordat we onze keuze hebben gemaakt voor een nieuwe TV, hebben we rondgekeken en ons laten adviseren in uw winkels in Hengelo en Nijmegen. In beide winkels waren de service, het advies en het geduld van de adviseurs ronduit uitstekend. Echter, nog een klein verbeterpuntje. We zijn overgestapt van een middelgrote TV naar een TV van 65 inch. In de winkel heeft men ons niet gewezen op het verschil in gewicht en de plaatsingsservice van Coolblue. Het uitpakken en plaatsen van de TV viel ons als senioren behoorlijk tegen. Achteraf gezien hadden we graag gebruik gemaakt van uw service om de TV te plaatsen. Uiteindelijk is het bij ons toch goed gekomen met hulp van een vriendelijke buurman.

11 maanden geleden

Playstation joystick defect na 20maanden. Stickdrift. Gebracht naar de winkel en per post nieuwe ontvangen!

11 maanden geleden

Leuk toon van de mails en berichten, heel goed geholpen in de winkel. Meteen iemand die op me afstapte. Duidelijk in de communicatie. Gewoon TOP!

11 maanden geleden

Snelle bezorging, goede service en prijzen

11 maanden geleden

Info over levering kwam niet overeen met werkelijkheid waardoor ik 2 keer naar afhaalpunt ben geweest.

11 maanden geleden

Top aanbod van producten, fijne reviews en vergelijking en levering tot op de 3e verdieping door super gezellige bezorgers. 200% blij met coolblue :)

11 maanden geleden

We hebben oortjes besteld voor 69, was een aanbieding van de oorspronkelijke prijs 99. We hebben bij iDeal niet goed opgelet want coolblue rekende ons 99 aan. Dat zagen dus later op de afschriften. Een klacht ingediend en het bedrag zou worden teruggestort. Nu 8 dagen later nog steeds geen geld op de rekening. Maar weer bellen. Dat kost al met al veel tijd.

11 maanden geleden

Soundbar gekocht ( door druk druk druk zijn per ongeluk 2 besteld en 1 maar weer retour gestuurd ) perfect apparaat ben er heel blij mee mooi geluid

Prima op tijd bezorgd.

11 maanden geleden

Deskundige medewerker. Veel persoonlijke aandacht.

11 maanden geleden

Er wordt wel heel veel gekletst door de baliemedewerker over privé zaken. Dit is onprofessioneel en zorgt voor onnodig lange wachttijden.

Snelle levering gewoon top

11 maanden geleden

Ik vind de 'slimme' wachtrij heel onaangenaam. Ik ga liever naar de mediamarkt want daar is gewoon een kassa.

11 maanden geleden

Ik kon de TV direct afhalen, goede TV ook, snel en goed geholpen.

11 maanden geleden

Snel goed duidelijk en extra info over het product