Er zijn 29.602 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Gemakkelijk bestellen veel keus snelle levering

Ik kon op de website snel vinden wat ik nodig heb en de bestelling was er de volgende dag al

Het was duidelijk hoe je iets kon bestellen en hoeveel het allemaal kostte. Het pakketje kwam op tijd en zonder schade aan

Altijd goede informatie en uitleg op de website en snelle en accurate levering.

Wat een goede service! Ik was niet thuis en werd gebeld door jullie medewerker of ik wel thuis was. Ik heb de toestemming gegeven om het pakket achter te laten! Helemaal top!

Goed, mijn bestelling was oprijd binnen

Tot op heden is alles voor mij naar wens verlopen. Erg fijn dat er ook een filiaal dichtbij gekomen is. Het bestellen en daar ophalen werkt!

Altijd een goede ervaring met de leveringen van Coolblue.

Goede site Goede service Prettige prijzen

De coolblue keuze, de hulp/advies is fijn. Het kunnen vergelijken met andere producten. En niet te vergeten, snelle levering.

Goed winkel en vriendelijk personeel

Snel en goed geleverd

Duidelijke site, goede service, snelle bezorging, gewoon écht betrouwbaar!

Belifte van snelle levering aangekomen

Ik bestel altijd bij Coolblue gezien de combinatie van de laagste prijs, snelste levering en top service!

Pakketje snel geleverd. Alleen een doos voor een kleine USB stick is zonde van al dat verpakkingsmateriaal. Een beetje meer milieubewust zijn zou Coolblue niet misstaan. Bol.com doet het wat dat betreft veel beter

In alle opzichten tijdens bestelling, adviesvragen en levering behulpzaam en klantvriendelijk

Top bedrijf, goeie service Snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Goede service en snelle levering! Echt een aanrader

Snelle en goede service

Snelle bezorging. De wijze van bestellen was ook eenvoudig.

Zoals het hoort!

Snelle bezorging en goede communicatie!

Mijn pakketje is keurig binnen 1 dag geleverd. Ook was het niet beschadigd dus ik ben tevreden met Coolblue.

Perfect geleverd, voldeed aan al mijn wensen.

Snelle leveringen duidelijk in de mails en een goeie track&trace

Altijd jaren te spreken geweest over jullie tot jullie mijn vader bestempelden als een crimineel. PostNL is zijn pakket kwijtgeraakt, verkeerd bezorgt of deze is gestolen. Na een ondeugdelijk onderzoek wordt hij in zijn ongelijk gezet, bestempelt als fraudeur, van de webshop verbannen, wat een onrecht.

Bezorger vond het te moeilijk om aan te bellen en heeft pakket mee retour genomen

Super snelle levering. 2de kans artikel gekocht. werkt goed tot zover.