Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.145 recente reviews uit 4 bronnen.

Handige site, overzichtelijk. Snelle service, perfecte timing!

Snelle levering met het correcte product

Goed retourneer beleid, snelle levering en een functionele site.

Hoewel het pakketje netjes en zonder papierscheuren is aangekomen, was het er niet op tijd. Op de website wordt bij het betreffende product aangegeven dat dit de volgende dag in huis is. Dit was niet het geval.

's-avonds om 10.00 uur besteld, de volgende dag 's-morgens om 9 uur in huis. Fantastisch.

Goed product. Snel bezirgd

Veelzijdige webshop, makkelijke zoekfunctie. Alleen de omschrijving “vandaag besteld, morgen in huis” gaat niet bij alles op. Zou fijn zijn als er een mail volgt na de bestelling wanneer deze leus niet waargemaakt kan worden.

Zij komen hun belofte na en leveren op tijd het gewenste product d3 communicatie er om heen is ook prima en duidelijk.

Elke keer weer blij

Goede website, wordt geleverd wanneer afgesproken, producten komen overeen met op de foto.

Super snel producten op de fiets bezorgd! Duurzaam en minder klimaatschade schaamte dus perfect.

Prima geregeld Levering super heel fijn behandeld

Had eerst telefonisch contact over de samsung s22. Vervolgens laten reserveren en op dezelfde dag gelijk in de winkel mogen ophalen. Supersnelle service van de medewerkers en een snelle, duidelijke afhandeling in de winkel.

Heel erg goed.

Fijne webshop met veel keuze en daarbij behorende informatiey

Verbazend snelle levering, zelfs op zondag

Op tijd en snel geleverd en geinstalleerd, met een duidelijke uitleg.

Prima prijs een goede uitleg bij het product

Besteld en volgende dag al geleverd op de fiets met een glimlach, top

Zoals ik van coolblue gewend ben snel en netjes geleverd. ook als je de datum op later zet komt het netjes op die datum aan

Heel erg vet

Super goede hulp. Ben erg blij

Ik heb de verkeerde product gekocht en niet gebruikt of open gemaakt, pas wanneer dat ik het wou gebruiken, besef ik dat ik een andere type product nodig heb, de klanten service hebben heel goed mijn probleem begrepen en het opgelost. krijg ik mijn geld terug en nieuwe producten heb gekocht Top service

Prima geregeld op tijd . Goed product geleverd 🙏

Duidelijke site en snelle levering

Snelle levering en scherpe prijs. Website zeer gebruiksvriendelijk.

Goede kwaliteit, nette prijs

Snel geleverd en goede kwaliteit

Besteld en netjes op tijd geleverd.

Snelle levering, degelijke prijs