Er zijn 29.602 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Vlot geleverd en direct werkende tablet

Betrouwbaar en prijsvriendelijk

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd en ook nog in de regen op de fiets, chapeau!

Zeer tevreden over de service en het productaanbod.

Jullie doen wat jullie beloven

Je voelt je als klant echt ontzorgd!

Makkelijk en goede website

Van kiezen t/m leveren is het perfect geregeld. Heldere communicatie over het verloop, echt heel prettig :).

Zaterdag besteld, zou zondag geleverd worden. Fietskoerier zou om 17.00 er zijn! Niet gekomen. eerst vandaag woensdag het product in de brievenbus!

Ik word altijd goed geholpen

Door duidelijke antwoorden op mijn vragen en aanvullende informatie (ongevraagd) heb ik mijn keuze kunnen maken en ben tot aankoop overgegaan.

Pakketje werdt snel geleverd.

Bezorgers zeer vriendelijk en kundig. Jammer dat er niet duidelijk word aangegeven dat als je op een vrijdag voor 23:59 besteld het niet gratis bezorgen is in het weekend.

Super goed gegaan. Keurige tijds meldingen betreft plaatsing wasmachine & droger, Leuke chauffeurs, leuk geholpen. Heel blij met alles!

Snel en vakkundig geholpen met het plaatsen van de wasmachine en de aansluiting

Snelle levering en de beste prijs!

Wasmachine kon in eerste instantie niet geleverd worden ivm maar 1 chauffeur, paar uur later alsnog afgeleverd! Top service

Top en snelle levering

Top bestelling, topproduct, goede communicatie.

Product zoals omschreven, snel geleverd en werkt zonder problemen. Ook hulde voor de goede websites waardoor het makkelijk was om exact de juiste SSD te vinden voor mijn laptop!

Snelle levering, website overzichtelijk en vergelijk optie is op

Uitstekende voorlichting over productcategorieën. Die vergemakkelijkt de uiteindelijke keuze aanzienlijk.

Prima service, snelle oplossing voor defecte oven. Kreeg aankoopbedrag terug en kon gelijk een nieuwe oven uitzoeken.

Nette snelle bezorging door zeer vriendelujke jongen

Super snelle levering!

Snel en vriendelijk

Supersnelle levering OP ZONDAG!

Overzichtelijke website, met veel adviesinformatie om je keuze te maken. Goede prijs, snelle levering.

Coolblue geeft ter zake en goede artikel info op de website. Volgende dag levering werd zelfs op zondag waargemaakt. Uitstekende info van Coolblue én pakket bezorger over levering pakket.

Betrouwbaar en vlotte service