Er zijn 29.605 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Goede voorlichting,verzending o.k.

Bestelling is snel in huis en bezorging is ook op zondag en maandag mogelijk.

Elke keer weer prima service en alles snel in huis.

Makkelijk te bestellen, snel en met de fiets geleverd dus beter voor het milieu! Van te voren bericht gehad wanneer het geleverd werd en ook nog vlak van te voren, ideaal!

Goeie aanbiedingen en snel geleverd.

Makkelijk besteld en zeer snel bezorgd. Prima

Duidelijke website, verzending goed ingepakt en op afgesproken dag en tijd bezorg. Ook fijn dat ik extra uitleg kreeg via de mail van de Fibit. Kortom betrouwbaar en nog extra service (uitleg).

Snel! Aardige bezorger :)

Erg vriendelijke bezorger! Helemaal top service, niets op aan te merken.

Eigenlijk alles verloopt soepel, vanaf communicatie tot aan aanschaf verloopt netjes. Ook de service achteraf is super

Speciaal een bestelling op zaterdag gedaan bij Coolblue omdat deze dan nog zondag geleverd zou worden. Het is nu dinsdag en ik heb nog steeds niets ontvangen. Tijdens de bestelling wordt er nog iedere keer gezegd er zondag geleverd gaat worden. Dan krijg je een mail dat je zending is verstuurd ( helemaal blij ) want het was een verjaardagscadeau en dan een paar uur naderhand krijg je een mail dat je pakketje nog een niet door Post NL is ontvangen. voor mij geen coolblue meer maar weer gewoon die andere zaak met dat donkerblauwe logo.

Top zaterdag om 22.00 uur telefoon besteld zondag in huis

Duidelijke informatie op de website Goede reviews Tweede kans product wat nog in prima staat is voor een aantrekkelijke prijs

Altijd goed en betrouwbaar.

Eenvoudig bestellen en altijd op tijd geleverd!

Super service. Zaterdag avond besteld zondag ochtend binnen gekregen!

Geweldige website, goeie service, heb tot nu toe geen problemen gehad en het was altijd optijd geleverd.

Een goede service en alles is duidelijk

De levering was snel en goed geregeld. Een kwartier voordat ze er zijn werd ik gebeld. Zo kon ik zorgen dat ik op tijd thuis was.

Makkelijk besteld online, kon de bestelling ophalen op gekozen datum. En vriendelijke medewerkers in de winkel!

Leveren gekozen en bestelde product voor een interessante prijs

Snel, makkelijk en duidelijk

Altijd een goede service. Zowel bij levering als bij retour. Misschien leuk om te vertellen maar we waren laatst in de experience ruimte in de winkel in Den Bosch en werden ontzettend blij van het Coolblue liedje Gewoon, doen! Haha

Snelle bezorging, goede producten en de aangeraden producten zijn vaak goede tips.

Blijft grappig en leuk om bij jullie te bestellen. Tof dat jullie in de wachttherapieook aandacht besteden aan jullie bezorgers “hang slingers op voor de bezorger” geweldig!

Supersnel en leuke levering

Geven een goede service

Gewoon helemaal prima

Duidelijke website. Goede service met omzetten deur van de wasdroger. Nette bezorging.

Ondanks het vervelende weer (zware regen met om weer e.d.) kwam de bezorger redelijk opgewekt het pakket met de fiets brengen. Wel gevaarlijk zo'n metalen bak met dit weer. Gelukkig konden we hem laten 'schuilen' in onze carport. kost hem natuurlijk wel tijd maar veiligheid voor alles. Het is ieder geval een pluim waard.