Er zijn 29.605 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Coolblue maakt van hun probleem mijn probleem. Door eerst een onderzoek te starten bij de Postnl. Ipv dat ze niet tegelijk in hun eigen organisatie gaan kijken, waar de fraude heeft plaats gevonden. Daarnaast kan ik wachten op de uitkomsten van het onderzoek zonder dat ik een nieuw product wat ik speciaal op zondag heb laten bezorgen mag ontvangen. Dus moet ik of 2 keer een bedrag uitgeven of een week zonder telefoon door. Volgens mij is er wetgeving die de klant tegen dit soort dingen beschermt? Dus is dit wel rechtmatig?

Geweldige service enige min puntje was dat het pakketje 1 dag later was door de drukte bij cool blue

Super snelle service

Makkelijk en snel geleverd zoals altijd

Ik ben al heel lang fan coolblue. Elke aankoop verloopt vlot en soepel, personeel is vriendelijk en mocht je problemen hebben met een product, kan t altijd retour en wordt alles netjes geregeld

Nuttige reviews, snelle bezorging en goede service! :D

Snelle duidelijke services geen problemen mee gehad.

Snelle en correcte levering.

- Duidelijke product informatie - Duidelijke communicatie over de mail met betrekking tot levertijd - Klimaat vriendelijke bezorgoptie

Scherp met de prijs en snel met verzending!

Snelle bezorging. Per sms werden we op de hoogte gehouden van de levertijd plus de ongeplande vertraging van 20 minuten. De (fiets)bezorger kwam naar boven gelopen om het pakje te overhandigen. Ik ben nog net niet uit mijn burostoel gedonderd.

Goeie service goeie producten goed bedrijf! Niks mis mee gewoon lekker spullen bestellen 😎

Snelle levering, keuze mogelijkheden in leveringsdag en plaats

Zondag besteld, maandag geleverd.

Site is duidelijk. Goede zoekmachine. Bestellen en afhandeling is gemakkelijk.

Kreeg een kapotte e-reader geleverd. Moet ik eerst wachten totdat de kapotte e-reader door jullie is ontvangen voordat er een nieuwe wordt verzonden. Alsof ik er wat aan kan doen dat jullie kapotte spullen leveren. Ik ga bijna op vakantie en het is maar de vraag of ik de volgende op tijd binnen heb.

Zeer snelle service, zondag een artikel besteld, maandag in huis. Top geregeld.

Fijn dat er een duidelijke bezorgtijd is ipv een hele dagdeel.

Gewoon super fijn online winkelen! Veel nuttige informatie en reviews bij producten. Top dat je producten makkelijk met elkaar kunt vergelijken en het bestelproces is ook helemaal super. Heel erg tevreden dus!

Ze zijn met bepaalde zaken niet de goedkoopste. De service is echter wel in orde en krijg snel response van de klantenservice. Op het moment duurt retour en omruilen echter wel veel te lang.

Prima printer, snel en efficiënt afgehandeld. Zondag besteld, maandagmiddag bezorgd

Perfecte ervaring, 's avonds besteld en de volgende middag al in huis was geweldig. De track and trace werkte goed. Het product werd onbeschadigd ontvangen en is van goede kwaliteit. Helemaal top!

Overzichtelijke coolblue site, waardoor makkelijke keuze. Zeer snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Mijn product was makkelijk te vinden en te reserveren in de door mij gekozen winkel.

Overzichtelijke webshop. Goede productomschrijving. super snelle levering

Vlotte bestelling en levering via de website

Levering was mooi op tijd. Door drukte van de bezorger een dag later dan aanvankelijk gedacht, maar daarvoor werden we netjes op de hoogte gebracht door Coolblue. Eerdere ervaringen met Coolblue eveneens zeer positief.

Super goed dat jullie het bestelde per fiets brengen!

Goed geholpen snelle levering

Makkelijke site om te bestellen en snelle correcte levering. Communicatie loopt van bestelling tot levering heel goed!