Er zijn 29.605 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Goede service.gezellige mannen die de koelkast kwamen brengen echt top!

Levering mooi op tijd maar geef de geleerden van TP-LINK maar eens de wind van voren. betreffende het Deco M5 systeem. Systeem werkt perfect maar wat een blunder dat voor de hoge prijs er nog geen muurbeugel is bijgevoegd. Ik heb voor boven staande blunder een perfecte oplossing door voor €.3,25 een plastic muurrooster te kopen van 125mm. In dit muurrooster past perfect de Deco 5M en is het probleem goedkoop opgelost. In de ring van het rooster een gaatje boren van 10mm t.b.v. voeding plug en de netwerk pluggen netjes uitzagen. In de buitenring 3 gaatjes boren van 6mm. om de Deco op te hangen. Doe de groeten aan TP-Link - NL want ik kan ze niet bereiken. Gr. D. Geuze E.m. (e-mailadres verwijderd)

Ik ben zeer goed geholpen toen mijn mobiel niet goed werkte. Ik kreeg zelfs een tientje cadeau van coolblue. Echt een top bedrijf naar mijn mening met hele goede service.

Snel en goed

Vooral de website is overzichtelijk en boordevol informatie waardoor je de juiste keuze maakt om welk product je wilt aanschaffen.

Altijd helder & duidelijk! Fijne mensen voor de bezorging.

Goede prijzen en een goede klantenservice.

Goed, alles geregeld zoals afgesproken

Duidelijke informatie op de website, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Uitstekende service, goede voorwaarden en snelle levering.

Supersnelle levering en overzichtelijke website.

Snelle levering. Ruime keuze.

Duidelijke informatie bij producten en een snelle levering!

Snel en accuraat weer prima geregeld

Duidelijke site en alles ging makkelijk, mijn pakketje was zoals beloofd binnen 1 dag bezorgt.

Snel geleverd zelf geïnstalleerd en luisteren maar

Altijd prima service, goede adviezen, snelle levering en goede prijzen.

Respectvolle en vriendelijke levering van echte goederen bij u thuis

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij coolblue en ben tot nu toe erg tevreden. Duidelijkheid over de levering ontbreekt zeker niet, het wordt altijd geleverd op de gekozen datum en als je evt vragen hebt kan je altijd bij coolblue terecht. Ook de bezorging is goed, de bezorgers van coolblue zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik kan coolblue zeker aanraden, er valt niks slechts van te zeggen. Helemaal toppie!

Ik ben in de winkel van Coolblue erg goed geholpen bij de keuze van een nieuwe tv. De tv werd op tijd bezorgd en de twee monteurs waren beleefd, behulpzaam en geduldig. Ik ben erg tevreden over de service van Coolblue.

Altijd voor elkaar

Een geweldig bedrijf met zeer goede service. Een door mij aangeschaft apparaat ging binnen de garantietermijn kapot. Het terugsturen, het reparatietraject. Over alles werd tijdig gecommuniceerd. Uiteindelijk heb ik een nieuw apparaat ontvangen.

Keurig op tijd geleverd en netjes verpakt!

Een snelle levering en goed verpakt artikel zodat je het artikel onbeschadigd ontvangt.

Altijd fijne en snelle levering en goede service

Coolblue is duidelijk en grappig in zijn communicatie, en het productaanbod is goed met snelle levering.

Snel, goed en niet duur

Beste 💯👉💯👍beste klantenservice

Via de app een product besteld en laten klaarleggen bij de winkel in Nijmegen, waar ik even later super werd geholpen. Hier kom ik graag nog eens terug!

Weer super duidelijk en alles op tijd