Uitstekende service. Gekocht artikel was een dag later € 50,00 goedkoper en dit verschil wordt door Coolblue overgemaakt. Echt supernetjes!
Duidelijke site. Goed omschreven plus- en minpunten waardoor je goed een afweging kunt maken of het product wat voor je is. De bezorging was snel en op tijd!
Super goede service
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering, goede correspondentie. Een 10 waard maar er moet altijd iets zijn om nog te verbeteren of allert te blijven:) Maar top!
- Snelle levering; - super fijne klantenservice; - klantenservice heeft daadwerkelijk productkennis.
Fijn om online te kunnen vergelijken en een keuze wijzer in te vullen. Dat maakt het makkelijk vinden en kiezen.
Duidelijke overzichtelijk website. Goede prijs. Makkelijk te bestellen en heel snel in huis. Echt TOP
Snelle service, goede prijs/kwaliteit, duidelijke en snelle communicatie
Snel, vriendelijk en milieu bewust
Prima service en snelle levering
Snelle en complete levering tegen scherpe prijs
Keurig volgens afspraak geleverd. De bestelde spullen 👍
Beste online winkel en het prettigste personeel
Snelle levering van mijn nieuwe laptop. Scherpe prijs.
Duidelijke site en snelle levering
Alles klopt gewoon
Netjes vooraf gebeld, vrindelijke gasten
Scherpste prijs Bezorgafspraak correct nagekomen
Snelle levering, makkelijk zoeken, groot assortiment. Maar de prijs is vaak wel wat hoger.
Na de levering van een 2e kansje wat defect bleek te zijn is de volgende dag het apparaat omgeruild. Echt top service. De glimlach is gelukt.
Goede artikelen, fijne prijs en topsnel bezorgd!
Bwb de bezorging : respect voor de bezorgers die in ons geval 2 hoog via de trap de nieuwe wasmachine kwamen leveren. Netjes afgeleverd en korte duidelijke uitleg hoe de machine voor de 1e keer in bedrijf te stellen.
Doet wat het doen moet.
Een snelle levering en de bestelling klopte.
Zeldzame bedrijf die echt bezig zijn met klanten tevreden stellen. Altijd snelle levering, goede prijzen (vooral met ‘tweede kansen’) en belangrijker nog hulp als je problemen later krijgen. De meeste bedrijven laat je in de steek zodra het geld binnen is. Bij Coolblue werd mijn laptop gerepareerd tegen het einde van de garantie bijvoorbeeld en werd ik op de hoogte gehouden regelmatig. Gewoon ‘on-Nederlands’ goede klantenservice. Je kan altijd vertrouwen op Coolblue.
Prima geregeld, alles zo al afgesproken geleverd en dat was lekker snel 👍 prijs was zeker prima. Al met al blij met de aankoop en geleverde service
Perfect geregeld. Snel bezorgd met een fietscourier. Maar dat kon ook met onze bestelling. Bovendien goedkoper dan bij andere aanbieders. Goed dat coolblue ook steuncentra in het lsnd heeft nu.
Snelle en correcte behandeling van mijn bestelling. Jammer dat Post-NL een dag later dan gepland leverde. Drukte.
Goede site, snelle service, en communicatie over voorraad en verzending
0 klachten, snelle levering