Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.153 recente reviews uit 4 bronnen.

Versterker gezocht en gevonden. Goede prijs dus besteld. Volgende middag al in huis en alles was volgens verwachting.

Super snelle levering

Goede service en heel vriendelijk personeel

Gemakkelijk een bestelling te plaatsen die snel wordt geleverd Mooie producten in de webshop

Supersnelle levering op de fiets! Duidelijke informatie en filmpjes op de site :)

Goede service! Erg vriendelijk personeel en erg gemoedelijk naar de klant toe!

Duidelijke beschrijving van het product en snelle levering.

Goed product tegen een gunstige prijs(in aanbieding). En vandaag besteld morgen in huis.

Super makkelijk en snel

Mooie snelle levering met goede informatie op de website.

1ste maal bij coolblue besteld maar zeker niet de laatste. Snel, netjes,en correct. Daarbij ook niet onbelangrijk een mooie aanbieding. Heel erg bedankt.

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger

Goede site, alles werkt snel en je wordt op een prettige manier geholpen. (fijne teksten en manier van aanschrijven/communiceren)

Ik ben groot fan van Coolblue. Eigenlijk kies ik altijd voor coolblue als ik iets van electronica moet kopen. Ik weet dat ze echt goed naar hun producten kijken, je de juiste instructies kunt vinden en de omschrijvingen zijn altijd heel uitgebreid. Alle producten zijn goed getest en voor veel producten helpen ze je heel goed met kiezen via een aantal vragen. Ik vertrouw altijd op hun keuze! De bestelervaring is heel fijn, ik moet altijd lachen om de wachttherapie en als ik een printer had, zou ik ook zeker de vlaggetjes uitprinten. Bestellen voelt gewoon altijd als een feestje en dat voegt echt iets toe aan de ervaring. Klantenservice heel goed bereikbaar toen ik de data van mijn nalevering wilde wijzigen, complimenten.

Overzichtelijke site. Veel aanbod. Snelle manier van bestellen en levering.

M'n pakketje is er nog niet, maar ik krijg al wel allemaal mail verzoeken voor beoordelingen. Dat is vervelend. Verder heb ik geen idee hoe lang het duurt voordat ik mijn pakketje wel krijg

Makkelijke website in gebruik, snelle levering en goede communicatie. Alles wat je van een online winkel kunt wensen :)

Heb een geweldige stofzuiger gekocht. Laagste prijs en volgende dag in huis. Top.

Avond ervoor besteld, volgende dag al in huis! Super snelle levering!

Snelle service en mooie webpagina

Op zondag gereserveerd en de volgende dag al ophalen, wat een topservice. Fijn geholpen in de winkel. Jullie site is overzichtelijk en jullie marketing strategieën zijn erg slim ;) De wacht therapie viel vooral in de smaak.

Als vanouds. Prima

Fijn met de fiets gebracht

Goede service, snelle bezorging, vraag wordt direct beantwoord

Goede site, makkelijke bestelling, redelijke prijs, aardige personeel.

Goede service een snelle levering

Snel en makkelijk

De service van coolblue is tegenwoordig uniek te noemen. Waarbij andere bedrijven en de bezorgers daarvan steken laten liggen, komt coolblue altijd met behulpzame en vriendelijke bezorgers. Hoe hoog je woont maakt ze echt helemaal niets uit en ze tillen het zonder te mopperen naar boven, geven een duidelijke uitleg en zeggen vriendelijk gedag. Netjes, snel en duidelijk. Als er iets aangeschaft moet worden en er is keuze tussen meerdere leveranciers waaronder coolblue, dan zal ik t.a.t. Coolblue kiezen. Kortom, top!

Super snelle service, en kan na afleveren direct facturen downloaden voor de administratie.

Super snel geleverd