Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.154 recente reviews uit 4 bronnen.

Goed ingerichte website; verzending conform afspraak

Het was snel geleverd en van goede kwaliteit

Ging erg vlot en had het snel. Geen gedoe.

We werden geweldig ontvangen en de service en uitleg kon niet op . Echt goed .

Snelle service en duidelijke informatie op de website over de verdchillen tussen de Fitbits om de keuze makkelijker te maken

Keurig op tijd en goed verpakt.

Super geregeld Goede mogelijkheden

Producten snel te vinden en gekocht bij Coolblue vanwege de snelle levering. Niet om de prijs want er zit m.i. een verborgen post voor verzending in. Voor mijn 2 producten tikte dat aardig aan (obv prijsvergelijk), maar in dit geval was prompte levering belangrijk. Dus een bewuste keus en een tevreden klant :-)

Er was een probleem met een onderdeel van mijn bestelling. Coolblue had het snel opgelost! Fijne service!

Altijd duidelijk, correct, snel en met een glimlach.

Op tijd en product volgens beschrijving

Snel besteld en heel snel geleverd, gewoon zonder poespas πŸ‘

Supersnelle en vriendelijke levering!

Reviews geven veel info. Levering snel en volgens afspraak.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Bestelling goed verlopen en bestelde naar verwachting

Duidelijke informatie, goed werkende website met fijne vergelijking tussen producten, snelle levering

Bestelling geplaatst en volgende dag in huis, perfect!

Makkelijk en soepel bestellen en afrekenen, geleverd volgens afspraak πŸ‘

Alles prima, snelle levering, prima product.

Had de verwachting dat grotere items door coolblue zelf bezorgd werd en nu geen tv

Keurig op het afgespoken moment afgeleverd. Vervoerder hanteert korte afleverblokken, dan hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

Snel ontvangen, product zoals omschreven.

Snelle service en correct

Bestelling met 1 dag geleverd. Bezorger ook uiterst vriendelijk en correct en…. binnen het tijdslot!

Tot nu toe als ik wat nodig had kon ik het altijd vinden op coolblue. Zelfs als andere bedrijven zeiden dat ze het voor maanden niet konden krijgen. kon ik het bij CB halen en de volgende dag had ik het binnen (snelle 2 maanden) alleen jammer dat door de boeren de bestelling dag later kwam maar konden jullie niets aan doen

Snel,betrouwbaar en vriendelijke bezorger!

2e kansje besteld, helaas incompleet. Vervolgens via whatsapp contact gehad en prima alternatief geboden en volgende dag binnen! Top

Altijd goed en snel

Snelle leveringen tegen een super prijs