Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.154 recente reviews uit 4 bronnen.

Goede en snelle levering.

Snelle en goede levering. Was kadobon vergeten in te wisselen. Helaas wordt dat niet achteraf nog geregeld. Ook als je binnen een minuut na je bestelling erover comminiceerd. Heel jammer! Gegeven oplosssing van product terugsturen en opnieuw met kadobon bestellen vind ik niet duurzaam.

Altijd correct en bij een "probleempje" wordt er voor de klant een goede oplossing gezorgd. Top webwinkel en medewerkers.

Tik ik tijdens het bestellen op een andere bezorgdatum, wordt het toch op de eerstvolgende dag bezorgd (niemand thuis natuurlijk)

Ben zeer deskundig, vriendelijk, behulpzaam en adequaat benaderd en behandeld. Chapeau!

Koelkast snel geleverd, tot op de plek naar binnen gebracht, netjes uitgepakt etc. Aardige bezorgers. Echt super.

Snel duidelijk en een goede levering optijd

Prima service, zoals aangegeven op de track👍👍

Fijn dat Coolblue 'groen' aflevert. Mooi op tijd. Dikke 10 😄

Altijd weer een goede snelle levering

Nooit problemen gehad.

Ik heb alleen goede ervaringen. Super bezorging.

Snel en goed gelevert

Prima op de hoogte gehouden van wat belangrijk is, goede uitleg over zaken die er toe doen, ze geven je een heel goed gevoel bij het lopende proces (ga ik nu te ver.?!). Groetjes, Pierre.

Een goede service

Perfecte oplader voor mijn telefoon!

Groot assortiment, scherpe prijzen en supersnelle, milieubewuste(!) levering. Wat ik ook prettig vind, is dat je producten heel makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Ik kom ook graag in de winkel. De medewerkers weten waar ze over praten.

Product snel geleverd. Altijd goede ervaringen bij cool blue

Goede service, snel geholpen, snelle verzending.

Het ging allemaal soepel het pakketje kwam alleen 3 dagen later maar ik werd daar van op de hoogte gebracht

Goed product en snelle levering! En… Cool Blue houdt rekening met het milieu, nl levering via de fiets, chapeau👍🏾

Lekker snel en gemakkelijk

Het is prima

Het is nog niet bezorgd. Schakel een betrouwbare bezorger in. Eerst een dag later en dan niet in de aangegeven tijdspanne komen.

Fijne website, snelle levering

Het product is nog niet bezorgd. Na bellen een nieuwe datum afgesproken. Zaterdag 25/7.

Fijne bezorger. Een 9 als de bezorging niet een dag vertraagd was

Bij telefonisch contact perfect geholpen.

Altijd uitgebreide info op de website te vinden als ik technische vragen heb voor aanschaf apparatuur voor mijn videobedrijf. Binnen 24 uur bestelling geleverd! Top dat helpt mij enorm om mijn bedrijf te runnen.

Levertijd wordt stipt nagekomen. Site is zeer overzichtelijk, maakt bestellen een prettige ervaring.