Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.161 recente reviews uit 4 bronnen.

Goede service, alles altijd snel in huis, overzichtelijke website & app.

Op tijd en keurig bezorgd

Het is een toppertje, die stofzuiger. Enne. hij kijkt me steeds uitnodigend aan!

Altijd snelle levering en duidelijke communicatie! Tweede kans is een prima initiatief en in mijn ogen een win-win situatie.

Goed geholpen en super service

Snelle levering en goed product

Goede informatieve website, makkelijk en snelle levering

Supersnel bezorgd! Moet de deurbel nog installeren maar dat gaat zeker lukken!

Mooi op tijd geleverd. Goed op de hoogte gehouden. prima service.

Prima precies geleverd zoals afgesproken.

Als goed geteste rookmelder voor een scherpe prijs en snel geleverd. wat kan een klant nog meer wensen?

Snel, goed prijs

Kom het product snel vinden , daarnaast had ik er gelijk 2 jaar garantie op en tot slot nog een aantal dag inruil garantie. Die paar euro's extra voor het product vergeleken andere websites is het zeker waard.

Duidelijke website en prima service,

Duidelijke app. Goed op de hoogte gehouden tijdens de bestelling.

Fijn dat ze zoveel tijd besteden aan een duidelijke keuzehulp op de website.

Perfecte begeleiding op de site bij het maken van keuzes! Levering 100% conform afspraak.

Laad redelijk snel op, stekkertje past in mijn telefoon, prettig formaat.

Mooie duidelijke website. Leuk die tweede kans mogelijkheid. Scheelt toch weer. En last but not least supersnelle bezorging. Op de fiets! Top!

Op dinsdag avond de iWatch 7 besteld en woensdag stipt op tijd afgeleverd. TOP!

Prima geholpen en een goed product.

Coolblue is betrouwbaar als altijd

Moest zelf klantenservice bellen omdat ik na bestellen en betalen geen orderbevestiging kreeg. Na contact opgelost. Voor 23.59 besteld volgende dag in huis was helaas ook niet gelukt , volgende dag een deel van de bestelling 2 dagen later bestelling compleet helaas!

Super goede service en live track & trace. Aardige bezorgers. Kortom; super!

Snelle service en bijzonder aardig! Duidelijke handleiding om evt een product terug te sturen. Kortom top.

Duidelijke website Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling Snelle levering

Snelle levering, goed advies en een goed product.

Leuk dat er op zondag ook bezorgd wordt, helaas was mijn bestelling niet voorradig ( wel volgens de website). Iets anders besteld zou maandag komen, komt t dinsdag. Jammer.

Altijd correct behandeld. Snelle bezorging en betrouwbaar

Er word goed meegedacht in oplossingen Dus goede service