Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.162 recente reviews uit 4 bronnen.

Rookmelder gekocht. Vragen werden snel beantwoord. Zoals altijd volgende dag in huis.

Droger gekocht, 2 dagen later was dezelfde droger in de aanbieding. Bestelling geannuleerd en nogmaals besteld voor de lagere prijs. Ik had mn geld van de eerste bestelling binnen een dag weer op mijn rekening staan. Hele fijne service. Ook de mannen die de droger kwamen installeren waren heel vriendelijk en alles werd netjes uitgelegd.

Zeer netjes met de aflevering

Goede service, snelle bezorging

Echt top bedrijf. Snelle levering, goede website, goed gevoel voor humor. Top!

Coolblue doet goed z'n best om te zorgen dat producten ergens anders gekocht worden. Wilde een bestelling plaatsen voor meedere smartphones, maar er kan geen enkele korting vanaf. Tsja, dan toch niet, dan besteed ik mijn geld wel ergens anders.

Jullie marketing, gedetailleerde beschrijving en goed werkende website ben ik zeer tevreden mee.

Fijne winkel, goede prijs-/kwaliteitsverhouding en absoluut een goede service! Als er wat mis is, wordt het altijd goed opgelost!

Snelle en goed levering

Snelle levering en goede kwaliteit!

Goede adviezen, goede producten en altijd snel geleverd!

De website is heel duidelijk en compleet. De service is prima: snel en volgens afspraak!

Heel goede ervaring met coolbleu

Bestelproces ongestoord. Bezorging correct binnen het tijdvenster en onder voorbeeldige communicatie. Ook het meenemen van het oude product leverde geen discussie op ondanks dat ik het niet vooraf gemeld had. En inderdaad zeer vriendelijke bezorging "met een glimlach"

Fijn telefoongesprek en nog iets kunnen annuleren en wat anders besteld.Mooi op tijd bezorgd.

Vlotte afhandeling van het bestelde produkt

Goed assortiment, overzichtelijke webshop en betrouwbare levering.

Mijn ervaring met Coolblue is prima!

Goed assortiment, snelle levering en uitstekende service

Mijn ervaring was erg goed. Alleen had ik meer dan 20 minuten moeten wachten bij de ophaal balie voor dat ik aan de beurt was

Zeer goed website, volledige productinformatie en wederom, conform belofte de dag erop bezorgd. Communicatie per mail zeer correct en efficient. Kortom zoals je het eigenlijk altijd zou willen hebben.

Ik bestel al jaren bij coolblue. Alles komt netjes optijd aan. De prijzen zijn aantrekkelijk. Ook als er problemen zijn (zoals met mijn wachmachine) wordt het netjes opgelost.

Werd prima geholpen

Snelle en eenvoudige service!

De volledige afhandeling van de bestelling, die ook nog eens een 'to-good-to-be-true' aanbieding was (of prijsfout?), verloopt in alle opzichten boven verwachting. Superleuk dat er op de fiets bezorgd wordt, en dat je dan een pakketje kan ruilen voor een koekje bij de buren indien zelf niet thuis :)

Wel betalen en geen pakket

Nog nooit problemen gehad en ik wordt goed geholpen in jullie winkels, ga zo door!

Prima prijs, marktconform en snelle levering 👍🏻

Snel geleverd, extra moeite gedaan door bezorgers, op de fiets geleverd, 2e hands optie ook heel fijn

De aardige bezorger van CoolBlue kwam met zijn bakfiets mijn bestelling bezorgen die met het oog voor het milieu verpakt was. Bruin karton en een katoenen touwtje. Alles was heel. Goed bezig CoolBlue!