Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.163 recente reviews uit 4 bronnen.

Hele goede klantenservice, altijd bereid om mee te denken.

Snelle levering en vriendelijke bezorger.

Snelle, vriendelijke levering

Alles meer dan ok

Alles klopte. Het product en de levertijd

Snelle en correcte levering

Zeer handige informatie die je helpt bij het maken van een keuze. Makkelijk navigeerbare site en app. Goede klantenservice. Ben altijd tevreden!

Behulpzaam en vriendelijk

Komen hun beloftes gewoon na al jaar en dag.

Makkelijke en overzichtelijke site waar je snel klaar bent met bestellen. De bezorging was ook top, alles bekend over wanneer precies jouw pakketje wordt bezorgt!

Snel makkelijk duidelijk

Vorige keer een tv besteld en wat een feestje was dat met de bezorgers, deze keer een telefoonhoesje en bezorgd met postnl. Niet zo in de feeststemming dus bestellen we de volgende keer maar wat groters 😀

Altijd goede prijs-kwaliteit, service en snelle levering!

Ij zer sterk!

Levering op tijd

Vriendelijke personeel! En snelle levering

Nou ik heb voor mijn broer in Delft een dvd speler gekocht. Hij zelf heeft geen pc. De dvd speler werd heel snel geleverd door jullie. Dus de service is perfect bij Coolblue. Ja en ik raad al mijn kennissen en vrienden om bij Coolblue te bestellen. Groet, Eugène Mekern.

Super, in overvloed,vriendelijk personeel met verstand van zaken. Echt TOP.

Goed geholpen en namen de tijd voor je. Vriendelijk en behulpzaam

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Duidelijke website, handige tool ivm artikelkeuze, snelle levering en concurrerende prijzen.

Qua service na je aankoop, leversnelheid en stiptheid staan ze in mijn ogen helemaal bovenaan. Top.

Snel geleverd goede informatie op de site

Bezorging met de bakfiets, daar wordt ik blij van

De verzending was niet wat ik van coolblue had verwacht, dat ging vroeger veel beter. De 1e bezorger stopte en reedt weer door, heeft nooit aangebeld maar gaf dit wel als reden voor niet bezorgen. De 2e x de bezorger maar buiten opgewacht om deze niet mis te lopen. Deze was ook vaag en had ook niet echt zin om uit te stappen. Wat een raar bezorgbedrijf. Product is gelukkig wel goed.

Snel en goed geleverd

Goeie snelle service

Wat ben ik blij met mijn nieuwe samsung wasmachine. 2 leuke boys kwamen hem brengen. Installeerde de machine, namen de oude mee, stelde een programma in en dronken koffie en limonade bij mij. Ik hoop er lang plezie van te hebven dank je coolblue. Groeten vanbRolinka uit Breukelen.

Snel besteld, mooie afhaallocatie. Snel geholpen.

Zeer goed gesprek gehad met medewerker bij afdeling-Utrecht en uitgebreid geïnformeerd door medewerker van centrale organisatie. Erg nuttig om 'n goede keuze te maken.