Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.274 recente reviews uit 4 bronnen.

Netjes op tijd geleverd zoals gewoonlijk. Product zoals omschreven en zoals de vele reviews al aangaven. Gewoon top!

Groot assortiment, perfecte service

Gemakkelijk en snel via de webshop. Tweedekans artikel gekocht met korting. Bevalt prima want is als nieuw. Alleen aan de verpakking kon je zien dat het al eerder is uitgepakt. Hulde voor Coolblue. Dit zouden meer bedrijven moeten doen!

De prijs, kwaliteit en levering waren prima

Bestelproces is klantvriendelijk en berichtgeving irt levering is ontzorgend voor de klant. Prijs is overigens ook concurrent met andere platformen.

Heldere en veelvuldige communicatie na aankoop mbt aflevering en tips tbv gebruik.

Snelleen duidelijke dienstverlening

Levert op tijd, milieuvriendelijk ( bakfiets) en leuke medewerkers

Service is goed en je word snel geholpen

Goede service en vriendelijk personeel.

Mooie website, groot aanbod, duidelijke productbeschrijvingen. Zeer goede en vooral snelle service. Echt top!

Snel en niet duur

Coolblue is wel de keuze die je maken moet als je van snelle levering en scherpe prijzen houdt.

Top Website, Top info, Top aflevering, Prijs markt conform.

Geweldige service van jullie

Super, snelle levering en behulpzame bezorgerd

Ben blij met de koelvriescombinatie en bezorging maar had de €19,95 beter niet kunnen betalen voor het op de plaats zetten en insteken van de stekker… Want hij mocht nog niet in de stekker, pas na een uur… En dus ook niet op de plek gezet, jammer van de €20 dus…

Heldere site, snelle en goede levering. Top.

Altijd correcte levering , goede informatie over de aankoop.

Het is een betrouwbaar bedrijf. De dienstverlening ervaar ik altijd fantastisch! De producten van super kwaliteit. Ik heb nooit getwijfeld als ik een aankoop doet bij Coolblue. Ga zo door!

Uitstekend klantenservice met geduld en goed nadenken komen de medewerkers er altijd uit. Chapeau!

Ik heb de bestelling en het beloop daarvan als heel goed ervaren. Het product dat ik bestelde was een muis voor mijn nieuwe laptop. Omdat mijn laptop al een touchpad heeft was de noodzaak niet hoog en daarom koos ik voor een later bestelmoment. Buiten dat dit goed is voor de werkdruk van Coolblue is deze functie ook fijn voor de consument, omdat dit niet overal mogelijk is. De bezorging verliep ook goed; het is goed te zien dat Coolblue gebruik maakt van fietsen voor de bezorging in plaats van de welbekende busjes van de concurrenten. Kortom, een geweldige service en daarom een 10 waardig :))

Bestellen is eenvoudig. Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Ben zeer tevreden

Ja wel echt

Goed en altijd vrijblijvend advies

Super service en fijne website.

Fijne website, goede service, bezorging per fiets met een glimlach.

Ik had een 2e kans zwarte Xiaomi mi 11 besteld. Binnen 1 dag werd de telefoon geleverd maar helaas zat er een ander toestel in de doos, een blauwe Xiaomi Redmi 9. Kost ca. 1/3 van de prijs van de Mi 11. Klantenservice gebeld en binnen no time opgelost. De medewerker heeft nog geprobeerd om een nieuwe Mi 11 te regelen, maar die was helaas niet meer op voorraad en komt ook niet meer terug. Toestel teruggestuurd, binnen een aantal dagen het geld terug én een cadeaubon voor het ongemak! Jammer van de telefoon, maar perfecte service.

Makkelijk besteld, snel bezorgd. klantenservice goed bereikbaar

Humor in de teksten, origineel en spreekt aan! Op de site uitgebreid info over de producten, helpt bij bepalen van je aankoop. Realtime voorraad informatie per store erg handig, hierdoor binnen 15 min het product in handen. In de store (in dit geval Almere) veel medewerkers die je vanaf het moment dat je binnenkomt groeten en verder helpen. Veel oog voor ontzorgen van de klant. Goed retourbeleid.