Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.374 recente reviews uit 4 bronnen.

Razendsnel geleverd en vriendelijke ‘bakfiets’ bezorger! 😀

Wasmachine besteld, 2 dagen later bezorgd, oude wasmachine meegenomen

Snelle levering en goeie service

zeer klantvriendelijk, afsopraken worden nagekomen, tijdstip van levering tijdig en correct doorgegeven

Goede prijs en snelle levering, heel goed de installatie video, prima houden zo

Vlotte levering, zonder problemen. Echt een aanrader!

Wat een klantenservice,ontzettend goed geholpen door Jason en na de aankoop het artikel al de volgende dag in huis .En een paar dagen later kregen we een heel vriendelijk kaartje van Jason ,met de mededeling veel plezier met uw aankoop . Geweldig .

Snel geleverd en de oude vaatwasser netjes mee afgevoerd

Bezorging met een glimlach. Zeer tevreden. Behulpzaam en vriendelijk

super snel geleverd met vriendelijke mannen, die de oude machine weer netjes meenamen.

Snel, efficient en verder geen moeilijke dingen

Alles verliep vlekkeloos, besteld en volgende dag in huis!

top bezorgers en gelijk de afwasmachine aangesloten.

De hp printer heeft een beperkt Wifi bereik (hierover geen woord op de website). Deze kan ik nu niet draadloos gebruiken. Ook geen gebruik van hp instant ink. Gelukkig had ik nog een usb kabel

Wasmachine was kapot, goed opgelost, tevreden

Mooie printer gekocht. Prima levering.

Prima geholpen!

Kundig en supersnel!

Als top geregeld en geleverd ! 100% tevreden !

was weermakkelijk te bestellen, vlug geleverd en compleet!

Goede prijs/ kwaliteit, juiste keuzes in assortiment, goede nazorg over gebruik artikel

De levering was snel maar wel door Post NL waardoor ik mijn oude stofzuiger niet mee kon geven. Terwijl dit een van de overwegingen was om het via Coolblue te bestellen. De chat bij klantenservice is onderbroken en duurt lang.

Altijd met een glimlach, bestelling op tijd, netjes verpakt

Online makkelijk besteld, in de winkel opgehaald en betaald. Bij een kopje koffie goede uitleg gekregen.

Het ontvangen tweedekans product voordeed niet aan de verwachting. 4 antislip-strips ontbraken en de 4 die er wel bij zaten waren uitgedroogd en beschadigd. Dit stond niet duidelijk op de website. Nu moesten we alsnog naar de winkel voor de onderbrekende onderdelen, wat de prijs bijna hetzelfde maakt als het nieuwe product.

Goede service maakt het verschil.

Spullen ontvangen conform beschrijving op de website. Ook nog installatie( die moet ik nog doen ) tips ontvangen !

onduidelijke omschrijving

Veel keuze, snelle levering!!

ja met twijfel de winkel zou om 10.000 uur open gaan vanaf kwart voor tien stonden er mensen voor de deur en liepen de personeelsleden een beetje rond. pas om 10.05 ging de deur open niet zo klantvriendelijk