Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.274 recente reviews uit 4 bronnen.

Coolblue komt zijn beloftes na en heeft een hele fijne klantenservice!

Ruime selectie & snelle en klimaatvriendelijke bezorging. Lekker gewerkt coolblue.

Snel besteld duidelijk overzicht op de website en snelle levering product voldoet aan de verwachtingen

Ik heb een Home Lyric T6 gekocht voor mijn nieuwe woning. Best prijzig zo'n nieuwe smart thermostaat. Bij Coolblue hadden ze een tweedekansje liggen. Deze was, zoals vermeld, in nieuwstaat, alleen de verpakking was een keer geopend. Hierdoor heb ik een splinternieuwe nieuwe thermostaat voor een zacht prijsje. Helemaal top!

Snelle levering Goede kwaliteit En de communicatie is met een beetje humor waardoor wachten minder erg is

Webside bezocht, keuze gemaakt en ruime keuze uit levertijden. Zeer correcte aflevering door vriendelijke en bekwame mannen. Een 9 omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering. Dus stiekem toch een 10!

Ondanks wat bezorgproblemen toch goed product en niet te duur ontvangen

Vriendelijke bezorger. Fijn dat de bestelling per fiets werd afgeleverd!

Snelle levering, met de fiets. Goed op tijd aangegeven wanneer ze komen.

Ga vooral zo door. ๐Ÿ‘Œ

Snelle levering en gebruiksvriendelijke website. Top!

Top service, werkt perfect

Bestelling correct afgeleverd๐Ÿ˜€

Gewoon zoals je wil.

Snelle reactie van de klantservice

De site ziet er altijd goed uit en er is altijd wel korting en veel keuze. Het bestellen is simpel en je pakket komt altijd op tijd bij je thuis.

Duidelijke informatie over producten. En snelle levering.

Ik word altijd goed en fijn geholpen, levering is snel! Thx!

Snelle leverering door een hele sympatieke dame en stipt op de aangegeven tijd

Box in de winkel gekocht met super fijne klanteservice en een game online gekocht en was er super snel en 0 problemen

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de aflevering plaats gaat vinden.

Bestelling na 1 dag al geleverd.

Afspraak is afspraak en dat klopt altijd en met een glimlach.

Slechte levering via Budbee, niet geprobeerd aan te bellen om vervolgens aan te geven mij gemist te hebben

Doen "gewoon", ja gewoon wat ze beloven tot aan zelfs de achterdeur. Tof.๐ŸŒน๐Ÿ‘๐Ÿป

Coolblue is aan het devolueren. Van een firstclass electronica specialist met mooie, goede zoekfuncties en duidelijkheid over wat je krijgt, tot een "we verkopen alles als er maar winst te halen valt" winkel. En ze zijn nog steeds duurder aan het worden ook (ten opzichte van anderen) Bijvoorbeeld bij een vraag over een 5G telefoon, krijg je als advies een alternatief die geen 5G heeft. Er is geen kennis van de producten blijkbaar.

Gewoon makkelijk en snel geleverd

Mijn ervaring met coolblue is steevast top! Ze doen wat ze beloven, denken met je mee, levertijd is altijd spot on en product reviews zijn correct en betrouwbaar. Fijne club om bij te bestellen.

Snelle levering per fiets! Helemaal goed!

Pakketje binnen een dag bezorgd