Met de 7-jarige kleinzoon zijn dik verdiende game opgehaald. Het personeel behandelde hem als een prins dus kleinzoon helemaal blij en stoer dat hij dat toch weer "zelf" geregeld had.
Snelle levering, product naar verwachting.
Hebben inmiddels al meerdere zaken besteld bij Coolblue. Ondanks dat er geen fysieke winkel in de buurt is gaat het aankopen via de website eigenlijk net zo gemakkelijk.
Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd zoals beloofd
Fijne website, snel bestel en snel geleverd
Heel goed geholpen door de klantenservice. Vriendelijk.
Correcte snelle service.
Helder duidelijk concept fantastische service wat wil je nog meer
Snelle levering, goede informatievoorziening, ik dacht dat ik mijn product als code via de mail zou ontvangen, deze kwam met de bezorger mee. Dit werd mij niet gelijk duidelijk bij het lezen van de productomschrijving
Van tevoren gebeld dat de bezorging eraan kwam en er werd gevraagd of ik wist dat het product (tv) niet geïnstalleerd zou worden. Prima afhandeling.
Top de producten zien er perfect uit
Keurige bediening. Informatie: TOP!
Top zo’n fietskoerier!
Er is grote keuze aan verschillende producten als je iets zoekt, en je kan zelf de juiste tijd uitkiezen dat het bezorgd word, wat heel handig is. Als er een keer iets fout gaat word het snel en goed opgelost, dus zeker een aanrader.
Super ,snel , vriendelijke
Fijn en goed personeel. Snel geregeld en in het tuinhuisje zetten was geen probleem
Duidelijk app met veel informatie. Zelf gekozen voor het bezorgmoment. Tijdsvak is netjes vantevoren aangegeven. Vriendelijke bezorgers die heel behulpzaam waren.
De filters van Coolblue zijn zeer gedetailleerd en helpen je goed zoeken naar een product. De vele reviews waren voor mij de overtuiging om voor het product te kiezen. Eerste ervaringen zijn in ieder geval positief!
Alle informatie duidelijk vindbaar op de website en snel en zorgvuldige levering
Er wordt geleverd wat mag worden verwacht.
‘s-Avonds de bestelling geplaatst en de dag erna om 13:00 uur reeds de bestelling in huis ontvangen. Supergoed , supersnel , super tevreden.!
Snel en optijd geleverd
Makkelijker laten leveren bij een winkel en volgende dag op kunnen halen. Top!
Fijne levering zelfs op zondag!
Prima en op tijd
Snelle prettige bezorging. Zeer goed ingepakt product (laptop rugtas) ziet er heel goed uit. Goed afgewerkt. Voldoet aan beeld die we van de website hadden gekregen. Hoogwaardige kwaliteit. Zoon was erg blij met dit verjaardagscadeau😁
Geweldige service. En enthousiast personeel. Was een feestje. Dank
Slechte ervaringen met de klantenservice en hoe jullie met een eigen fout om zijn gegaan.
Snelle bezorging en keurig op tijd.
Doet wat het beloofd, kunnen andere een puntje aanzuigen