Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.268 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle en goede bezorging op afgesproken moment

Na bestelling de volgende dag keurig 's avonds bezorgd.

De aankoop op de site prima verlopen ,betaling ook , alleen 1 groot minpunt de bezorger van Budbee had wel even aanmogen bellen toen hij het pakket bezorgde , in plaats het zo voor de deur zet , en je vervolgens via de app moet weten dat het bezorgd is . Zeker gezien de waarde van het pakket!

Het gemak van de site, de snelle bezorging en prima info over de status van je bestelling; werkelijk top!

Prima ervaring met de snelle levering en het product. Ga zo door coolblue.

Fijne website, handig in gebruik. Korte levertijd. Leuk dat er fietskoeriers worden gebruikt.

Snel geleverd, productinfo in orde

Zeer snelle levering

Ben super blij met mijn bestelling!

Ik heb onlangs mijn heup gebroken en woon op de eerste verdieping. De tafelmodel vrieskist werd niet naar boven gebracht en de verpakking werd niet verwijderd en meegenomen

Altijd cool never blue

Fietsbezorging :) oog voor maatschappelijk aspecten en verantwoordelijkheid t.a.v. de bezorgaspecten.

Top service! Vriendelijk en retour policy is uitmuntend

Goede service, bestelling snel in huis

Snelle levering, begripvolle klantenservice en redelijke prijs

Supertop vooral de tweedekansjes

Levering binnen 24 uur en de goedkoopste, wat wil een mens nog meer?!

De bezorging was snel en de bezorgers erg behulpzaam.

Ik had iets besteld en het zou in de winkel liggen, maar het was daar niet meer.

Adequate informatie, goede prijzen. Snelle leveringen. Updates tav de levering verlopen goed

Super snel verstuurd

In de bestelling stond: vandaag vóór 23:59u besteld, is morgen in huis (zondag). Dit was echter niet het geval en ik kreeg het pakketje pas maandag om 15u. Dus de beloftes die worden gedaan op de site, kloppen niet helaas. Prima als het niet de volgende dag in huis kan zijn, maar ben daar dan wel eerlijk in.

Goede service en klant gericht

Super service, snel in huis en zeker betaalbaar

"Alles voor n glimlach ". Dat is waar coolblue voor staat. Dat maken ze iedere keer weer waar. Wat een top service verlenen jullie. Hier werken ze echt oplossingsricht en doen ze er alles aan om klanten te behouden. Hier kunnen andere grote bedrijven wat van leren! Ik ben al jaren klant en zal dat mede hierdoor ook nog lang blijven. Ga zo door coolblue 👍

Hele fijne website met goede service

Supersnelle levering, top!

Snelle service in de winkel, laptop tegen een afgeprijsde prijs kunnen kopen en meteen meenemen naar huis.

Snel. Goede communicatie

Uitgebreid assortiment, en goede klantenservice.