Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.258 recente reviews uit 4 bronnen.

Fijne site. Makkelijk kunnen vinden wat ik nodig heb. Geen verzendkosten. Snelle levering.

Goede website en zeer vriendelijke klantenservice. Ze nemen de tijd voor je. Je merkt dat de adviseur verstand van zaken heeft. Niet altijd de goedkoopste maar door bovenstaande krijgen ze van mij de gunfactor.

Eigenlijk is de bezorging zelfs té snel ;)

Snelle service, duidelijke en functionele website.

Gemakkelijke site, duidelijke product omschrijving en zeer goede, snelle en correcte levering. Communicatie daarover ook top!

Zo fijn dat de bestelling de volgende dag al werd geleverd. Ook zeer handig vind ik de sms met daar in het tijdblok van levering vermeld. De bezorgers belde keurig een kwartier ervoor op en waren keurig én op de aangegeven tijd aanwezig. Ook prettig dat de bezorgers keurig nette mannen zijn. Die moet je als bedrijf koesteren.

Mooi op afgesproken tijd geleverd.

Wij waren bij de MediaMarkt geweest en het apparaat van onze keuze was niet op voorraad en het advies was dat wij maar op internet moesten kijken. Dat hebben wij dus gedaan en daarom zijn wij bij Coolblue terecht gekomen en wel met name dat zij binnen 24 uur zouden leveren en zelfs op Zondag terwijl de prijs exact hetzelfde was als bij de MediaMarkt.

Super snelle service, goede productadvies. En niks op aan te merken over het tweede kans product! Ik heb weer een glimlach

Product kunnen reserveren en gelijk op kunnen halen in de winkel. Vriendelijke medewerkers.

Snelle levering, ruim assortiment

Snelle service, vriendelijke werknemers. Goede afwikkeling als producten niet voldoen of niet goed functioneren. De coolblue app werkt zeer goed! Niks dan lof!

Zaterdag besteld, zondag zoals beloofd in huis. Uitstekende en snelle service

Topshop, snel, duidelijk en fijne service

Goede website, snelle levering

Snelle en goede service

Fijne service en goede website met een breed assortiment!

Prima informatie voorziening, prima producten en heel prettig in de communicatie.

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Duidelijke en zeer gebruiksvriendelijke website. Goede product informatie. Ongelofelijk snelle levering.

Heb altijd een fijne ervaring gehad met coolblue. Er wordt altijd snel geleverd. De beschrijvingen van de producten worden ook goed uitgelegd. Ben zeer tevreden met coolblue.

Duidelijk,snel,goed sevice heb al redelijk wat spullen besteld erg tevreden

Super snelle service en levering! En handig dat je een tijdsvak van een uur levering Vermeld kreeg.

Deze keer vertraging, maar veelvuldig dingen besteld via Coolblue. Heb zelden problemen en als ze er zijn, worden ze snel en goed opgelost. Fijn bedrijf

Snelle levering. Groot assortiment. En in de winkel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Nieuwe tv besteld, duidelijke uitleg op site, als je hulp nodig hebt staat er een professionele klantenservice klaar., dag erna zeer snel geleverd, door keurig nette bezorger. Die wel ff met koffie verwend.

Altijd correct geleverd en gehouden aan de afspraken

Makkelijke muis van logi

Goeie service en snelle levering

Super goede service, vriendelijke en behulpzaam personeel.