Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.258 recente reviews uit 4 bronnen.

Verschrikkelijk slechte service. 8 keer bellen om een fornuis te kunnen bestellen waarna het niet geleverd word. hierdoor een ander (duurder) fornuis moeten kopen, dit zou dan gratis geïnstalleerd worden als compensatie. bij bezorging blijkt dat ze helemaal geen fornuizen instaleren. aan de telefoon word alles het liefst zo snel mogelijk afgedaan met valse beloftes.

Altijd top geregeld, zoals het hoort!

Grote keuze van produkten, kon het juiste bestellen. Andere dag geleverd.

Sinds mijn eerste aankoop bij coolblue jaren geleden,kijk ik bijna nergens anders meer als ik iets nodig heb. Ik bestel meteen bij Coolblue om de goede service,bereikbaarheid,uitleg,en vriendelijkheid . Voor ons alleen nog coolblue. Mvg w smits

Ja een super goed bedrijf, eerlijk en goede prijzen

Duidelijk en concreet

De Coolblue fietsbezorger was ontzettend aardig en betrokken. Ik bestel vaak bij coolblue en heb nog nooit een slechte ervaring gehad, zowel qua producten als qua levering.

Snelle levering en ook snel duidelijk wanneer de bezorger langs kwam. Product was makkelijk te vergelijken op de website.

Snelle levering, duidelijke website, goed product voor een betaalbare prijs

Snelle levering, duidelijke aansluitinstructie

Fijne ervaring Snelle levering Goede producteb

Erg fijne, gemakkelijke winkel om je spullen te bestellen. Ze komen het zelfs op de fiets brengen! Fantastisch.

Op de dag van de release van GT7 het spel ook ontvangen. En in de ochtend nog wel! Enige minpuntje was de communicatie: ik wist niet tot vrijdagochtend zelf dat het spel zou komen. Ik vroeg me af of ik het wel ging krijgen die dag.

Soepele transactie en bijzonder scherp geprijsd. Ach, eigenlijk gewoon een 10.

Game besteld op de launch dag, komt pas om 9 uur savonds aan. Probeerde de game te annuleren. In de ochtend maar dat kon niet, en ik zou het volgens klantenservice kunnen weigeren, en vervolgens gaat de game in de brievenbus.

Snelle levering keurig

Snelle levering, behulpzaam personeel

Vriendelijk en op tijd

Gewoon goed geregeld.

Fijne winkel met uitstekende service!

Ik ben zeer tevreden alleen hebben jullie minimaal verkeerd geschreven😂😂 “Gebruik minmaal 3 woorden.” Gr Oscar

Levering precies op tijd, sms ook, plus de vraag of ik te recyclen dingen kon meegeven aan de fietsster, kortom: perfect

Alles klopt, prettig online winkelen, voldoende informatie over het product en de levering. Snel geleverd en vrolijke bezorgers. Garantie en klantenservice zien er goed uit maar in mijn hele bestelhistorie nog geen gebruik van hoeven te maken en hopelijk blijft dat wel zo.

Super snelle bezorging en duidelijke info

Telefonisch goed geholpen bij de aanschaf van een draadloos toetsenbord en muis. En snelle levering.

Alles is goed, snel en probleemloos verlopen. Ben zeer tevreden met Coolblue

Lekker snel geregeld

Goed product deze Tado van coolblue! Een aanrader!

Prima service naar aanleiding van een defect apparaat

Bezorging was prima