Deze pagina is samengesteld na analyse van 57.363 recente reviews uit 4 bronnen.

Snelle levering goede service

Netjes en snel geleverd

Chagrijnig persoon, moest zelf geld in een automaat stoppen, verkoper had voor het gemak een euro naar boven afgerond. Ik was een Coolblue klant vanwege personeel en service, maar zo hoeft het niet meer.

Snelle afhandeling, zelfs de bezorging door PostNL viel niet tegen. Mooi HP scherm, zelf wel iets anders ingesteld.

Ik ben goed geholpen en tevreden met mijn aankoop .

Snelle en goede levering

Prima prijs/kwaliteit. Snelle bezorging,

Top

Wasmachine afgeleverd zonder het gereedschap om de blokkeerstangen te verwijderen en stelpoten te uit te draaien

Duidelijke info op de site. Goede afspraken. Correcte aflevering.

Goed

Prima bezorging. Mooi dat het tijdstip van bezorging goed wordt gepland en dat de bezorging gebeurt op het afgesproken uur.

Snelle levering

Oordopjes kapot gegaan, kan gebeuren. voor garantie teruggestuurd. gerepareerd, maar pakketje kwijtgeraakt in de post. kan gebeuren.. duurt errug lang voordat er een oplossing was geboden.. nu zover dat ik geld terug krijg, en nieuwe kan kopen.. inmiddels een maand geen oordopjes..

Top levering!

Altijd op tijd en goed service !

Fijne bestelling, snel geholpen

Ik werd snel en deskundig geholpen.

Nespresso apparaat gekocht werkt prima en werd snel geleverd, zelfs op zondag 👍

Snelle levering. Vriendelijke bezorgers

Helemaal tevreden met alles.

Gemakkelijk te bestellen, goed te vergelijken.

Goede service. Doen wat ze beloven Goede uitleg. Vriendelijk. Helemaal top

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!

Heldere bestelprocedure via de website en snelle bezorging met goede informatie over het bezorgtijdstip door DHL

Goedemorgen, wij (XVR Simulation) zijn over de laatste levering niet tevreden. Onze bestelling (Quest 3), heeft sinds 5 februari bij Coolblue in bestelling gestaan. Ik heb hierover 6x contact gehad (website gaf aan volgende dag in huis). Een aantal keren te horen gekregen het een ICT probleem zou zijn, maar wanneer dit opgelost zou zijn ..... men had geen idee / antwoord hierop. Uiteindelijk hebben wij de bestelling zelf opgehaald bij Collblue in Leiden. Het niet op tijd afleveren hield voor ons in dat wij een training niet konden leveren (Quest 3 was hierbij noodzaak) en dat wij mankracht en middelen hebben moeten vrij maken en hierdoor extra kosten hebben gemaakt omdat wij zelf onze bestelling zijn gaan ophalen mede omdat men geen uitsluitsel kon geven wanneer de bestelling wel door het systeem (ICT) verstuurd kon worden.

Ze zouden het met een elektrisch vervoersmiddel bezorgen… helaas ging het via de dhl

Zeer duidelijke website en men doet wat men beloofd.

Voldoende keus goed te vergelijken. Bestellen en volgende dag in huis . Netjes afgeleverd en oude mee terug aardige chauffeur goede uitleg top.

Super goed en snel geregeld