Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.265 recente reviews uit 4 bronnen.

Ik vindt Coolblue goede winkel Ik heel veel dingen daar gehaald

Alles is gegaan als verwacht

Snlle service en vriendelijk personeel toppy

Eenvoudig snel bestellen en snel geleverd. Vrolijke website

De wasmachine draait op volle toeren en is superfijn in gebruik! Mijn man denkt inmiddels dat wasjes draaien mijn hobby is geworden!

Wasmachine en droger keurig afgeleverd. Vooraf belletje van de chauffeur met de exacte aflevertijd. Erg netjes. Oude machines en de verpakking meegenomen.

Telefonische helpdesk is gewoon geweldig. Chapeau ook voor deze mensen.

Goede snelle afhandeling. Aardige bezorgers. Prima verpakt.

Altijd goede en snelle service en snelle levering.

Van de week een tv gekocht. het uitzoeken nam wat tijd in beslag. waar ik lang naar gezocht heb is een selectie voor 100 hz. die zou aan het filter kunnen worden toegevoegd.

Precies zoals een klantvriendelijk bedrijf behoort te zijn. Prijs, kwaliteit, service en overzichtelijkheid op het hoogste niveau.

De wasmachine werd keurig gebracht en neergezet. De jonge man vroeg nog een aantal dingen omdat we zelf gingen plaatsen en aansluiten. Dat vond ik zeer attent en prettig. Wat ik wel jammer vond was dat er op de website stond vandaag besteld morgen in huis en dat tijdens de bestelling dat niet mogelijk was. Drie dagen later was er plek, de eerste twee leveringsdagen waren al vol.

De medewerkers waren erg vriendelijk en hebben nog extra uitleg gegeven over het gebruik van het artikel.

Gewoon lekker makkelijke, goeie website

,πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘Heel goed, snel

Anouk heeft het op een plezierige manier voor ons geregeld! Hulde!

Goede levering hoor heel fijn snel geleverd hoor

Makkelijke site, snelle levering. Gewoon uitstekend.

Aandacht, meedenkend, vlotte afhandeling

De filterfunctie is top en zo wordt je geholpen met je aankoop. De volgende dag al thuis bezorgd en goed verpakt.

Snelle en correcte levering

Bij het afleveren van de wasmachine werd de verpakking niet mee terug genomen. Dat had ik wel verwacht.

Goede kwaliteit producten

Keurig afgeleverd met inachtneming V d corona regels

Snel en correcte levering

Coolblue vind ik uitblinken in hulp bij de productselectie en na aanschaf in het geven van tips bij gebruik.

Super snelle verzending!

Niet de hele dag thuis zitten te wachten, maar gewoon weten wanneer er geleverd wordt. Da’s ff lekker!

Altijd duidelijke website, snelle bezorging

Overzichtelijke website met veel keuze, goede waardering en omschrijving van de producten en niet onbelangrijk: snelle levering!