Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.265 recente reviews uit 4 bronnen.

Prima levering, geen gezeur, lekker soepel

De nieuwe wasdroger werd netjes geïnstalleerd en heb wat uitleg gekregen. De oude wasdroger is ook meegenomen, dus dat is ook fijn.

Geweldige service en duidelijke communicatie

Prima levering en op tijd

Alles liep helemaal perfect. Vooraf is bekend wanneer je bestelling bezorgd wordt (tijdsbestek van 1 uur) en een kwartier voordat de bezorger komt krijg je nog een sms. Helemaal tevreden.

Alles op voorraad en de volgende dag in huis! Netjes verpakt in een normale doos en geen oversized box! Top!

Snelle en correcte levering

Relaxt op de bank via jullie website de artikelen bestellen en volgende dag al in huis bezorgt. Bij eerdere leveringen had ik hetzelfde gevoel dat het goed zat. Gerrit.

Makkelijk, stipte levering volgens afspraak

Nette vriendelijke bezorger, op de aangegeven tijd langsgeweest en nog een melding 10 a 15 minuten van te voren. Mijn nieuwe xbox one controller was ook nog is goed verpakt! Hoe chill wil je het hebben? Ga gewoon voor coolblue man.

Optijd en vriendelijk

Probleemloze snelle ervaring zoals altijd.

Ik was op zoek naar een goede, snelle en betrouwbare externe ssd harddisk. Bij Coolblue was ik er snel uit, mede door de eerlijke aanbevelingen omtrent de eigenschappen. Uiteindelijk een Samsung T7 harddisk gekocht en ben door absoluut blij mee.

Goede service en precies op het juiste moment verzonden alleen jammer dat het met Postnl verstuurd is, zeer slechte bezorger. Al klacht naar Postnl gedaan maar wordt toch niets mee gedaan.

Het is gewoon goed gegaan zoals het hoort.

Super snelle levering En goede kwaliteit

Snel, duidelijk geholpen en de keuze is reuze

Zo als het hoort!

Levering was snel zoals aangegeven door coolbleu. Allleen aflevering door bezorger wordt ik niet vrolijk van.pakketje lag op motorkap van de auto is wel diefstal gevoelig en geen briefje in de bus dat het was afgeleverd.

Zeer vriendelijk en super goeie service. Snelle levering en snelle aansluiting. Goed geïnformeerd door de monteurs. Heel erg bedankt!

Snelle en makkelijke bestelling.

Altijd weer tevreden. Prima producten en bovenal een hele goede service. Soms prijzig, maar gezien de service neem ik het soms voor lief.

Ruim assortiment en makkelijke bestel-procedure. Klantenservice die ook echt te bereiken is. Geen gedoe als je iets wil retourneren.

Ik ben al klant bij coolblue zolang deze bestaat. dat zegt genoeg. ik heb in al die jaren dan ongelofelijk veel spullen besteld. en ik ben nog niet klaar met winkelen bij coolblue. ik heb al weer wat op het oog

Gewoon goed, makkelijk besteld en snel in huis

Top service en snelle levering!

Iets besteld en word elkedag verplaatst

Correcte aflevering en verpakking retour. Prima.

Snelle service, beste prijzen vergeleken met andere sites

Heel tevreden met alle uitgebreide informatie over alles, maakt kiezen echt makkelijker en natuurlijk heel goede service