Er zijn 29.627 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

De wasmachine werd keurig gebracht en neergezet. De jonge man vroeg nog een aantal dingen omdat we zelf gingen plaatsen en aansluiten. Dat vond ik zeer attent en prettig. Wat ik wel jammer vond was dat er op de website stond vandaag besteld morgen in huis en dat tijdens de bestelling dat niet mogelijk was. Drie dagen later was er plek, de eerste twee leveringsdagen waren al vol.

De medewerkers waren erg vriendelijk en hebben nog extra uitleg gegeven over het gebruik van het artikel.

Gewoon lekker makkelijke, goeie website

,👏👏👏👏Heel goed, snel

Anouk heeft het op een plezierige manier voor ons geregeld! Hulde!

Goede levering hoor heel fijn snel geleverd hoor

Makkelijke site, snelle levering. Gewoon uitstekend.

Aandacht, meedenkend, vlotte afhandeling

De filterfunctie is top en zo wordt je geholpen met je aankoop. De volgende dag al thuis bezorgd en goed verpakt.

Snelle en correcte levering

Bij het afleveren van de wasmachine werd de verpakking niet mee terug genomen. Dat had ik wel verwacht.

Goede kwaliteit producten

Keurig afgeleverd met inachtneming V d corona regels

Snel en correcte levering

Coolblue vind ik uitblinken in hulp bij de productselectie en na aanschaf in het geven van tips bij gebruik.

Super snelle verzending!

Niet de hele dag thuis zitten te wachten, maar gewoon weten wanneer er geleverd wordt. Da’s ff lekker!

Altijd duidelijke website, snelle bezorging

Overzichtelijke website met veel keuze, goede waardering en omschrijving van de producten en niet onbelangrijk: snelle levering!

Lang aan het lijntje gehouden, in totaal 5 uur gebeld, zonder iets inhoudelijks te horen.

Makkelijke bestelling, duidelijke productomschrijving en veel reviews. Verzending was er ook super snel (‘s middags besteld, volgende dag in huis). Top!

Snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden van de levering. Product is zoals beschreven en ben er zeer tevreden mee!

Veel producten om uit te kiezen en super snelle levering (volgende dag). Top bedrijf!

Makkelijk te zoeken en vergelijken.

Ik had deze NINJA blender al maar ging stuk, meteen dezelfde gekocht bij jullie en hij doet het weer fantastisch , prima apparaat

Snelle levering. En duidelijk.

Goede prijs, snelle en vriendelijk levering. Goede website.

Super betrouwbaar en snelle bezorging (inderdaad met een glimlach) Heel fijn bedrijf

Prijs kwaliteit was ok. Levering ook alleen er wordt gezegd tussen 10-11. Maar komt om 15:00 zonder bericht of update.

Snel, efficiënt en vriendelijk