Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.267 recente reviews uit 4 bronnen.

Duidelijke omschrijving van het apparaat op de coolblue site inclusief de voor en nadelen uitééngezet. De prijs is okay. Dus al met al een prima deal met geen verrassingen achteraf.

Super. Nu dat bestelling per fiets en in (bijna) alleen maar karton worden afgeleverd is CoolBlue voor mij nu de eerste keus, ook bij (kleine) prijsverschillen.

Snelle levering, goed en ontzettend aardig personeel, zeer servicegericht!

Snelle levering. Edifier D-12 speaker voldoet aan de verwachting. Goed geluid en ziet er mooi uit.

Wat een service, dit kan je met geen een concurrent vergelijken. Mijn complimenten aan coolblue, blijf zo door gaan en tot de volgende bestelling. Mvg, Tamy

Laptop, nieuw uit de doos, gaf bij eerste opstart een snerpend geluid en een CMOS error. Klonk als een ventilator die klem zat. Bij tweede opstart ging de laptop wél aan maar vergezeld van een zware ratel. De ventilator loopt dus aan. Jammer, maar fijn opgepakt door de klantenservice. Nu wachten op de nieuwe.

Snelle, adequate levering zonder gedoe. goed product!

Makkelijk kiezen en snel geleverd! Apparaat voldoet prima aan de verwachtingen

Top service. Informatie rondom verzending etc. prima.

Makkelijk bestellen. Duidelijk wanneer er geleverd wordt en op tijd geleverd

Heel snel geleverd

Ben zeer positief over deze winkel goede service

Lekker snel! En een goede bezorging.

Op zich alles netjes geleverd voor een goede prijs, maar helaas wel een dag later dan afgesproken. En dat terwijl we het niet eens de volgende dag wilden hebben maar er nog een dag extra was.

Ruime keuze in producten en super snelle vriendelijke bezorging.

Prettige winkel met een ruim assortiment met prima prijzen en erg goed service.

Duidelijke website, snelle verzending, makkelijk te retourneren.

De televisie die we voor onze moeder kochten was bij CoolBlue het goedkoopst. Bestellen ging eenvoudig, net als de betaling. Informatie over de bestelling op zich en de bezorging was zeer duidelijk. Het beloofde levertijdstip werd keurig gehaald door een hele vriendelijke heer, welke nog eens aanvullende informTie gaf over de garantietermijn. De televisie tenslotte voldoet op alle fronten; oma is er blij mee! Kortom: letterlijk van A tot Z een prima aankoop.

Snel netjes vakkundig

Betrouwbare en snelle leveringen. Heb je het bestelde artikel de volgende nodig, bestel bij Coolblue, een zekerheid!

Duidelijk advies Snelle levering Goede service bij levering Vriendelijk

Over het algemeen vind ik de kwaliteit van coolblue heel goed. Als je in de winkels bent word er altijd hulp aangeboden en word je goed geholpen. Vind het alleen jammer dat de levering wat langer duurt en de klantenservice eigenlijk niet bereikbaar is maar dat kan gebeuren in de Corona tijd.

Snelle service, klantvriendelijke website

Perongelijk verkeerde product besteld, na zelf een fout te hebben gemaakt gebeld met de helpdesk, ondanks dat ik een kwartier in de wacht stond goed geholpen, zeer vriendelijk en behulpzaam verdergeholpen met wat fout ging. top!

Keurig geleverd en ben er blij mee.

Zeer te spreken over de “tweedekans” producten. “Als nieuw”, is ook echt zoals je het verwacht en anders zijn de beschadigingen goed gedocumenteerd vantevoren zodat je weet wat je kan verwachten voor de prijs.

Wederom bestelling geplaatst en andere dag netjes en op tijd afgeleverd. Kunnen anderen nog steeds niet aan tippen. Big fan.

Gewoon plezierig en goed

Snel gewerkt. Als jullie de doos met stofzuigerzakken aan de doos met de stofzuiger hadden getaped had het als 1 pakket gekund.

Snel geregeld en er zit ook nog een winkel bij ons wat verder om de hoek. Wel nog even kijken hoe de service is nu er een produkt niet werkte en ik het net terug gestuurd heb.