Er zijn 29.627 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Altijd goed geholpen met eventuele problemen/defecte retouren. Snelle levering en fijne klantenservice.

Goede service goed klant gericht

Gewoon goed! Bestellen en volgende dag gewoon leveren. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. De reclames zijn gewoon goed en kloppenโ€ฆ. Vooral zo lekker doorgaan

- Snelle levering - Groot aanbod - Goede service en garantie

Alles wat ik bij Coolblue besteld heb in het verleden ging altijd goed. Super organisatie.

Altijd tevreden eigenlijk. Mijn moeder wou een koffiezetapparaat ergens bestellen wat in de actie was, zag er vaag uit ik zeg betaal liever de normale prijs bij Coolblue dan dat je straks niets krijgt, gelukkig vond ze dat een prima idee. Je weet zeker dat het snel geleverd wordt en als er iets mee is is Coolblue ook heel Service gericht.

Snelle levering, komt op dag en tijd zoals toegezegd.

Snel en Keurig geleverd. Op voorraad!

Ik vond het heel fijn dat je vijftien minuten voordat de bezorger kwam een berichtje kreeg. De bezorging ging ook heel vlot. Ik heb altijd goede ervaringen met Coolblue. De producten die afgeleverd worden zijn van goede kwaliteit.

Super snelle levering, product precies zoals aangegeven.

Wat een service, en fijn zeg die app dat je weet wanneer ze komen, echt top!

Snelle levering en een heldere communicatie ๐Ÿ˜ƒ

Bestelling snel thuis ontvangen en in goede orde ontvangen

Snnelle actie op de fiets Top 1๐Ÿ‘

Levering vond plaats op de tijdstip zoals gemeld. Positief over de bezorger. Dus kort gezegd ik ben tevreden.

Snelle heel beleefde bezorging. Duidelijke, informatieve site.

Is allemaal keurig gegaan . Netjes gebeld 15 minuten voordat ze kwamen en aardige en behulpzame bezorgers.

Heel goed geregeld door Coolblue

Prima en snel geregeld ๐Ÿ˜Ž

Overzichtelijke website en snelle levering!

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Snel geleverd! Goed product! leuke bezorgster!

Ik heb een kruislijnlaser besteld en hij was de volgende werkdag al in huis snelle service dus De kruislijnlaser werkt ook naar behoren erg blij mee๐Ÿ˜‹

Goede ervaring met aankopen van verschillende producten en snelle bezorging en service b.v. als er problemen zijn met een product wordt je accuraats geholpen.

Snelle bezorging Goed product

Mijn pakketje was direct beschikbaar en kon zo opgehaald worden in de dichtstbijzijnde coolblue winkel. Top!

Goede informatie bij het product. Snel besteld, snel geleverd. Probleemloos.

Makkelijk bestellen, vlotte levering, goede stevige verpakking. Prima dus

Snelle en correcte levering. Apparaat werkt naar verwachting goed. Werd bij de levering nog eens gewezen op o.a. het recht om het gekochte retour te doen.

Duidelijk goede prijs snel geleverd