Deze pagina is samengesteld na analyse van 58.373 recente reviews uit 4 bronnen.

Uitgebreid aanbod, goed advies en vergelijk, snelle levering

Altijd betrouwbaar. Levert wanneer zij zeggen te leveren.

Super snel en altijd netjes

Tijdslot waarin de bezorgers zouden komen was 11:25-12:25 maar ze waren er uiteindelijk rond 13:00. Geen berichtje of belletje gekregen, wat wel aangegeven werd (kwartier van tevoren). Eenmaal hier ging de nieuwe wasmachine met nogal veel haast naar boven zonder schoenen te vegen o.i.d. Ze sloten hem vlot aan en zette het 90 graden programma aan. Hierna snel met de oude machine naar beneden en weg gereden. Ongeveer een uur later terwijl het programma bezig was kwam er ineens enorm veel water van zolder naar beneden. Wat blijkt: de afvoerslang was niet goed aangesloten en dat was erg balen. Uiteindelijk zelf hersteld maar relatief ontevreden over deze service. Kortom: te laat, gehaast (waarschijnlijk omdat ze achter op schema liepen), en dan ook nog zo'n foute aansluiten. Gehele tijd geen glimlach gezien overigens.

Heldere site met veel product details. Snelle bezorging of af te halen. En dat alles met een vleugje humor.

Snel verzonden, via artikel wat ik had kon ik gemakkelijk vinden wat erbij paste. Makkelijk in mijn Intel Nuc te installeren

Altijd netjes op tijd geleverd, goede klantenservice, duidelijke omschrijving product, goed verpakt, zeer nette bezorgers

Goede snelle service en laagdrempelig.

Snelle levering, duidelijke webshop en goed product

Snelle levering, op de fiets en in een mooie, papieren verpakking. Super!

Fijn bedrijf, goede service

Super goeie Serves alles is duidelijk zowel op de site als mail wat je ontvangt

Gewoon goed en snel bezorgt.

Snelle service en communicatie

Stipt op de afgesproken tijd bezorgd door 2 keurige behulpzame mannen. Een aanrader!

Positief, niets op aan te merken!

Coolblue is voor mij dé webshop voor tech. Ik heb sinds 2017 al meerdere keren besteld en het was altijd top. De prijzen zijn goed, de bezorging is écht snel (vaak sneller dan verwacht) en de webshop is fijn om te gebruiken. Thanks Coolblue :-)

Ik vond het fijn om zelf een bezorgdatum te kunnen kiezen en ook dat je geen bezorgkoste hoeft te betalen!

Wederom een goede afhandeling. Op de fiets dit keer :-)

Goed en super snel met leveren!

Super snel levering. Jullie zijn toch de beste van de hele wereld.

Snelle geleverd met perfecte service

Oprecht de beste plek om speakers, computers etc te bestellen. Goede service en kwaliteit!

Gewoon, ik denk dat jullie gewoon de beste zijn. Niet meer niet minder. Wat moet ik er meer over zeggen?

Heel snel verzonden, duidelijke website

Snel en goed

Duidelijke overzichtelijk website. Met goede snelle correcte service. Wij zijn er blij mee, en in de toekomst zoeken we zeker weer op Cool Blue.nl

Geleverd zoals je mag verwachten van Coolblue!

Het was snel en zeer duidelijk prima zo .

Was een fijne aankoop online. En heb het pakketje snel ontvangen.